Κλείδωσε την 85χρονη μητέρα της στο μπαλκόνι κι έφυγε.. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Κλείδωσε την 85χρονη μητέρα της στο μπαλκόνι κι έφυγε..

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   3:16 μ.μ.  |  Τρίτη 23 Αυγούστου 2022




Μία ηλικιωμένη, άρχισε να καλεί σε βοήθεια από το μπαλκόνι της στην Θεσσαλονίκη, όπου ήταν εγκλωβισμένη, με τους γείτονες να καλούν αμέσως την αστυνομία. Η 85χρονη, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πάσχει από άνοια και η κόρη της φαίνεται πως την κλείδωσε στο μπαλκόνι.


«Μας είπαν ότι η γυναίκα έχει δύο κόρες που την κλειδώνουν στο μπαλκόνι και φεύγουν, το τελευταίο χρόνο. Κινδύνευε η ζωή της. Καλέσαμε κλειδαρά και ανοίξαμε την πόρτα», κατέθεσε ο μάρτυρας αστυνομικός που ειδοποίησε την αστυνομία, βλέποντας τηην ηλικιωμένη στο μπαλκόνι της στην Θεσσαλονίκη.


Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δύο αδελφές αναζητήθηκαν. Η κατηγορούμενη – η οποία διαμένει μόνιμα μαζί με την ηλικιωμένη – δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, επί τρεις ώρες, ενώ η άλλη αδελφή έφτασε από την Πρέβεζα, για να δώσει κατάθεση.


Το δικαστήριο αναγνώρισε στην κόρη που μένει με την 85χρονη μητέρα της το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ αποφάσισε η έφεση της να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινή.


«Δεν έχω κανένα παράπονο από την κόρη μου. Κακία στιγμή ήταν. Εγώ εκεί το αποδίδω» ανέφερε η 85χρονη – μητέρα. «Πρώτη φορά έμεινα μόνη στο σπίτι. Με φροντίζει, δεν μου λείπει τίποτα. Δεν έχω παράπονο από τις κόρες μου», συμπλήρωσε.


Στην κατάθεση της προς την αστυνομία που αναγνώστηκε στο δικαστήριο, η δεύτερη αδελφή είπε για την κατηγορούμενη ότι «δεν έχει άλλους πόρους ζωής και ότι διαμένει με την ηλικιωμένη μητέρα τους, η οποία πάσχει από άνοια. Ζει από τη σύνταξη της και από ένα ενοίκιο. Μου είπαν ότι την άφησε μόνη στο μπαλκόνι και η μητέρα φώναζε βοήθεια. Έχει συμβεί αυτό τουλάχιστον 20 φορές. Με παίρνουν τηλέφωνα κάθε μέρα. Δεν θέλει να την στείλουμε σε γηροκομείο γιατί θα χάσει τη σύνταξη», κατέθεσε η μάρτυρας.


Στην απολογία της η κατηγορούμενη, η οποία δήλωσε ότι είναι γιατρός, εξήγησε ότι έχει μοιραστεί την οικογενειακή περιουσία με την αδελφή της, με τον εισαγγελέα να ζητά να κηρυχθεί ένοχη σύμφωνα με το κατηγορητήριο.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html