Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Άρης: Ημέρες και ώρες των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων « Enimerosi 247

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Άρης: Ημέρες και ώρες των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων




Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - Άρης: Ημέρες και ώρες των ευρωπαϊκών αγωνιών 

H UEFA ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League, και Europa Conference League.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πρώτος αγώνας λοιπόν, θα γίνει την Τετάρτη 20 Ιουλίου, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Ισραήλ, με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται εκτός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, στις 27 Ιουλίου και ώρα 22:00.


ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί αρχικά στο γήπεδο “Γκιόργκι Ασπαρούχοφ”, με τη Λέφσκι Σόφιας να είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς, το οποίο και θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου και ώρα 20:00.

Μία εβδομάδα αργότερα, η Τούμπα θα φορέσει τα… γιορτινά της για τη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την UEFA να κάνει γνωστό ότι το ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας θα γίνει στις 28 Ιουλίου και ώρα 20:30.


ΑΡΗΣ

Η Γκόμελ δεν μπορεί να υποδεχθεί τον Άρη στη Λευκορωσία, λόγω της τιμωρίας της χώρας για τη συμμετοχής της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και έτσι οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει να διεξαχθούν και τα δύο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Ιουλίου με γηπεδούχο τον Άρη και ώρα έναρξης στις 21:00, ενώ το δεύτερο στις 27 Ιουνίου με την Γκόμελ τυπικά γηπεδούχο και τις εξέδρες κλειστές, επίσης στις 21:00.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html