Θλιβερή πραγματικότητα: Πολίτες ψάχνουν τρόφιμα στα σκουπίδια μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Θλιβερή πραγματικότητα: Πολίτες ψάχνουν τρόφιμα στα σκουπίδια μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:50 π.μ.  |  Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022



Εικόνες που θυμίζουν «εποχές Μνημονίου» παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στις λαϊκές αγορές, καθώς το αποτύπωμα της ακρίβειας είναι πλέον ορατό στις τσέπες των καταναλωτών στα ψώνια.


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πηγαίνουν στη λαϊκή αγορά, αφού αυτή έχει τελειώσει, και ζητούν από τους παραγωγούς να τους δώσουν ό,τι έχει απομείνει, ενώ κάποιοι ψάχνουν ακόμα και στα σκουπίδια για να μαζέψουν πεταμένα φρούτα ή λαχανικά.


«Ζούμε εποχές Μνημονίου. Είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε αυτό. Παρατηρούμε τους πελάτες μας εκεί που ψώνιζαν 4-5 κιλά για να βγάλουν όλη την εβδομάδα να ψωνίζουν 1-1,5 κιλό για να βγάλουν μία δύο μέρες. Το κόστος ζωής έχει ανέβει επικίνδυνα πια, με το ρεύμα, με τη βενζίνη, με τα ενοίκια. Δύσκολα θα βγουν να ψωνίσουν» λέει στο Open ο εκπρόσωπος Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Δημήτρης Πατσιάς.


«Πιστεύαμε ότι όλο αυτό είχε τελειώσει. Το κόστος καλλιέργειας των παραγωγών είναι πολύ μεγάλο. Ο κόσμος δυσκολεύεται» πρόσθεσε. «Παντού οι τιμές είναι ανεβασμένες. Έχω περιορίσει όλα τα είδη» είπε μια γυναίκα που ψωνίζει.


Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html