Το τέρας προελαύνει: Ο Μπιλ Γκέιτς τρομάζει πιο πολύ με αυτό που έρχεται μετά τον κορωνοϊό « Enimerosi 247

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Το τέρας προελαύνει: Ο Μπιλ Γκέιτς τρομάζει πιο πολύ με αυτό που έρχεται μετά τον κορωνοϊό


Το μήνυμα του δισεκατομμυριούχου.

Μιλώντας στο CNBC ο δισεκατομμυριούχος και συμπρόεδρος του ιδρύματος Bill & Melinda Gates, Μπίλ Γκέιτς, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και μίας σχεδόν σίγουρης νέας πανδημίας που θα έρθει τα επόμενα χρόνια.



Ο Μπιλ Γκέιτς φάνηκε ευχαριστημένος από την πορεία των εμβολιασμών, οι οποίοι παρότι δε θα φτάσουν στο 70% του παγκόσμιου πληθυσμού όπως περίμενε ο ΠΟΥ, έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό άνω του 60% το οποίο επιτρέπει σε δισεκατομμύρια κόσμου να έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ανοσίας.



Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η παραλλαγή Όμικρον έχει μειώσει τη σοβαρότητα στη νόσηση από τον Covid-19.



Παρόλα αυτά ο Μπίλ Γκέιτς προειδοποίησε για όσα έρχονται, καθώς προέβλεψε μία νέα πανδημία που θα χτυπήσει τον πλανήτη: «Θα έχουμε άλλη μια πανδημία. Θα είναι διαφορετικό παθογόνο την επόμενη φορά. […]Την επόμενη φορά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο γρήγορα, αντί για δύο χρόνια, θα πρέπει να το κάνουμε σε έξι μήνες».



O πρώην ιδιοκτήτης της Μicrosoft τόνισε επίσης όσον αφορά τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις κυβερνήσεις: «Το κόστος της προετοιμασίας για την επόμενη πανδημία δεν είναι τόσο μεγάλο. Δεν είναι σαν την κλιματική αλλαγή. Αν είμαστε λογικοί, ναι, την επόμενη φορά θα το προλάβουμε νωρίς».



Πηγή: instanews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html