Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ξυλοκόπησε 14χρονη γιατί έκλεψε ένα σάντουιτς « Enimerosi 247

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου ξυλοκόπησε 14χρονη γιατί έκλεψε ένα σάντουιτς




Άδοξο τέλος είχε η απόπειρα μιας ανήλικης μόλις 14 ετών να αρπάξει ένα σάντουιτς από ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ο ιδιοκτήτης κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το ξυλοκόπησε!


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με το thestival.gr, η ανήλικη μαζί με δυο φίλες της πήγαν σε ένα ψητοπωλείο και παρήγγειλαν σάντουιτς. Τότε η μια από τις τρεις 14χρονες άρπαξε το σάντουιτς και άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει


Όμως ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το χτύπησε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άνδρας την χαστούκισε με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.


Το περιστατικό, σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς της ανήλικης, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού (όπου οδηγήθηκε) πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.


Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο λόγος για τον οποίο άρπαξε τα σάντουιτς και το έβαλε στο πόδια ήταν επειδή προκλήθηκε από τις φίλες της.


Με πληροφορίες από thestival.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html