Τραγουδά «ανέβηκε το θέρμανσης κούκλα μου γλυκιά» και γίνεται viral! (βίντεο) « Enimerosi 247

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Τραγουδά «ανέβηκε το θέρμανσης κούκλα μου γλυκιά» και γίνεται viral! (βίντεο)


Viral έγινε για άλλη μια φορά ο Σερραίος, Μάριος Άρρατος, γνωστός για τις παραλλαγές ελληνικών τραγουδιών, τις οποίες «σκαρφίζεται» για γεγονότα, που «καίνε» τα ελληνικά νοικοκυριά.


Αντίστοιχη επιτυχία είχε η παραλλαγή του τραγουδιού «Ο Σαλονικιός», το οποίο είχε τραγουδήσει σε μια δική του… εκδοχή, πριν από δυο χρόνια, με αφορμή το πρώτο lockdown.


Αυτή τη φορά σειρά είχε το τραγούδι του Μανώλη Αγγελόπουλου, «Ανέβα στο τραπέζι μου», με αφορμή την εκτίναξη των τιμών σε ηλεκτρικό ρεύμα, καύσιμα και φυσικό αέριο.



«Ανέβηκε το θέρμανσης κούκλα μου γλυκιά


και έπεσε μια πάχνη στο σπίτι ξαφνικά.


Ανέβηκε το θέρμανσης κούκλα μου γλυκιά


και από το κρύο κόλλησε στην πόρτα η κλειδαριά. […]», τραγούδησε ο Μάριος Άρρατος, σκορπίζοντας απλόχερα το γέλιο στους θεατές των viral βίντεό του.


Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», τα τελευταία πέντε χρόνια ζει και εργάζεται στη Γερμανία, με τις τιμές στα καταναλωτικά αγαθά να έχουν εκτιναχθεί και εκεί.


Παράλληλα, με την εργασία του και την εκπαίδευση του πάνω σε μηχανές CNC τραγουδά σε διάφορα μαγαζιά, όπου πηγαίνουν Έλληνες στη Γερμανία, ενώ γράφει και δικά του τραγούδια!


www.mynews.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html