Κέρδισε τον κορονοϊό και πέθανε αμέσως μετά – Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Κέρδισε τον κορονοϊό και πέθανε αμέσως μετά – Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής του

στις   9:04 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

 


Ο κορονοϊός απείλησε τη ζωή του, αλλά ο 47χρονος κατάφερε να βγει νικητής. Η νόσος όμως οδήγησε τον οργανισμό του, σε πολυορνανική ανεπάρκεια, που επέφερε τον θάνατό του…


Νίκησε τον κορονοϊό, σε πρώτη φάση, αλλά δυστυχώς, έχασε τη ζωή του, εξαιτίας επιπλοκών, που εμφάνισε εντός του νοσοκομείου, που με τη σειρά τους, οδήγησαν σε πολυοργανική ανεπάρκεια και εν τέλει στο θάνατό του. Ο λόγος για έναν 47χρονο, από τη Νέα Ιωνία Βόλου, η κηδεία του οποίου τελέστηκε χθες, Δευτέρα (07-02-2022), στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Νέας Ιωνίας.


Ο άτυχος άνδρας επρόκειτο να πάρει εξιτήριο, καθώς θεραπεύτηκε από τον κορονοϊό, ωστόσο παρουσίασε επιπλοκές, οι οποίες τον οδήγησαν στο χειρουργείο και από εκεί και μετά, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται. Εισήχθη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, όπου κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.


Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τρία άτομα, ηλικίας 85, 87 και 92 ετών έχασαν τη “μάχη” που έδιναν εδώ και μέρες με τον κορονοϊό, στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου – παρόλα αυτά – η γενική εικόνα νοσηλειών με covid βαίνει βελτιούμενη τις τελευταίες μέρες.


Συγκεκριμένα, σήμερα νοσηλεύονται 55 ασθενείς, εκ των οποίων οι 5 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι υπόλοιποι 50 σε κλινικές covid.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html