Θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Τι θα ερευνήσει το Ανθρωποκτονιών « Enimerosi 247

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Τι θα ερευνήσει το Ανθρωποκτονιών

 




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει σοκάρει την Πάτρα και αφορά στον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε τρία χρόνια.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών παρέλαβε πριν από λίγο τον φάκελο από την Εισαγγελία Πατρών για τη διερεύνηση των θανάτων των τριών παιδιών.


«Τρεις αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών από την ίδια αιτία είναι υπερβολική σύμπτωση που πρέπει να διερευνηθεί» ανέφεραν στο enikos.gr έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.



Πληροφορίες αναφέρουν πως κρίθηκε απαραίτητο η έρευνα για την υπόθεση να γίνει στην Αθήνα, προκειμένου να μπορέσουν να αξιολογηθούν πολύ καλύτερα όλα τα δεδομένα από έμπειρους ερευνητές και αναλυτές , όπως είναι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα ληφθούν καταθέσεις τόσο από γιατρούς στην Αθήνα που είχαν εξετάσει την Τζωρτζίνα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, όσο και από τους γιατρούς στην Πάτρα που είχαν εξετάσει τα άλλα δύο παιδιά, θα αναλυθούν οι τοξικολογικές της 9χρονης ενώ θα ανασυρθούν τα πορίσματα των τοξικολογικών και των άλλων δύο παιδιών που έχουν πεθάνει.


Αν κριθεί απαραίτητο, στην πορεία της έρευνας, φυσικά θα καταθέσουν και οι δύο γονείς. «Ο αιφνίδιος θάνατος από μόνος του φυσικά και δεν είναι ποινικό αδίκημα, ωστόσο είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και φυσικά να ερευνήσουμε αν τελέστηκε κάποιο αδίκημα» ανέφεραν στο enikos.gr, αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html