Νεκρή ξαφνικά η Φιλιώ Λέκκα - Η 33χρονη σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Νεκρή ξαφνικά η Φιλιώ Λέκκα - Η 33χρονη σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:00 π.μ.  |  Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

 


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Φιλιώ Λέκκα μόλις στα 33 χρόνια της σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της, στους συγγενείς και τους φίλους και βυθίζοντάς τους στο πένθος.


Η Φιλιώ μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Χρήστου Λέκκα Επιχειρηματία  και πρώην Προέδρου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Χιλιομοδίου άφησε την τελευταία της πνοή χθες βράδυ.


Η γυναίκα μπήκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Κύπρου με πόνους και πρήξιμο στο πόδι στις 8 Φεβρουαρίου συνοδευόμενη από τον σύζυγο της. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου, δυστυχώς, κατέληξε την ίδια μέρα.


Η νεκροτομή επί της σορού της διενεργήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.


Η οικογένεια 33χρονης, σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε τον αιφνίδιο θάνατο γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι ο θάνατος προήλθε από την πρώτη δόση του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό. Συγγενείς έχουν μεταβεί στην Κύπρο για να είναι κοντά στον άντρα της και τα ανήλικα παιδιά της αλλά και για την μεταφορά της σορού της στην Ελλάδα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html