Οι μαϊμούδες πήραν... το νόμο στα χέρια τους και σκοτώνουν κουτάβια ως αντίποινα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Οι μαϊμούδες πήραν... το νόμο στα χέρια τους και σκοτώνουν κουτάβια ως αντίποινα

Κατηγορία Διεθνή στις   5:48 π.μ.  |  Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022



Σκηνές από τον... Πλανήτη των Πιθήκων ζει ένα χωριό στην Ινδία που οι μαϊμούδες αποφάσισαν να εκδικηθούν τον θάνατο ενός μωρού τους από σκυλιά, ξεκληρίζοντας τα κουτάβια της περιοχής.



Φαίνεται πως ακόμα και τα ζώα καταλαβαίνουν την έννοια της εκδίκησης. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να αποδεικνύει η περίπτωση των μαϊμούδων σε μια πόλη της Ινδίας. Μια αγέλη σκυλιών φέρεται να σκότωσε ένα μωρό των μαϊμούδων και από τότε οι μαϊμούδες έχουν... ορκιστεί εκδίκηση. Τον τελευταίο μήνα, μαϊμούδες φημολογείται πως έχουν σκοτώσει περισσότερα από 250 κουτάβια, πετώντας τα από ψηλά.


Το παράξενο περιστατικό λαμβάνει χώρα στην περιφέρεια Μπιντ της Ινδίας, ενώ η φωτογραφία του άρθρου σύμφωνα με το News18 που τη δημοσίευσε καταγράφει ακριβώς μια τέτοια στιγμή, που η μαϊμού έχει πιάσει ένα κουτάβι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ρίχνει από μεγάλο ύψος, σκοτώνοντάς το.



Στο χωριό Λαβούλ, με πληθυσμό περίπου 5000 ανθρώπων φαίνεται πως έχει μείνει ούτε κουτάβι ζωντανό, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων. Κάτοικοι του χωριού ζητούν βοήθεια από το αστυνομικό τμήμα ώστε να περιοριστούν οι μαϊμούδες που τρομοκρατούν την περιοχή. Οι αστυνομικοί πήγαν στο χωριό, δεν κατάφεραν όμως να περιορίσουν ούτε μια από τις μαϊμούδες.



Οι χωριάτες θεωρούν πως οι μαϊμούδες παίρνουν εκδίκηση για το νεκρό τους νεογνό. Υποστηρίζουν πως όλα αυτά ξεκίνησαν όταν μια αγέλη σκύλων σκότωσε μια νεαρή μαϊμού. Αμέσως μετά οι μαϊμούδες ξεχύθηκαν στους δρόμους σκοτώνοντας κουτάβια. Μετά την αποτυχία της αστυνομίας, οι χωριάτες προσπαθούν μόνοι τους να περιορίσουν τις μαϊμούδες. Ούτε αυτό είχε όμως ευχάριστη κατάληξη καθώς οι μαϊμούδες πλέον στοχοποιούν και τους ανθρώπους.



«Συμμορίες» μαϊμούδων άρχισαν να επιτίθενται και σε παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο τους, τρομοκρατώντας πλέον ολόκληρο το χωριό.



dikaiologitika.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html