Πώς να πατήσετε restart πριν ξεκινήσει το νέο έτος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Πώς να πατήσετε restart πριν ξεκινήσει το νέο έτος

Κατηγορία Ενδιαφέροντα στις   11:01 π.μ.  |  Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021




Κοντινές εξορμήσεις, φίλοι και συγγενείς, χριστουγεννιάτικα δώρα και εορταστικό κλίμα αποτελούν το καλύτερο κλείσιμο για το 2021.


α περσινά Χριστούγεννα ήταν δύσκολα. Με την πανδημία να είναι στον κολοφώνα της και τους σχετικούς υγειονομικούς περιορισμούς να επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας όχι μόνο δεν μπορέσαμε να ταξιδέψουμε, αλλά ούτε να κάνουμε γιορτές στο σπίτι με τους αγαπημένους μας. Ευτυχώς, οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές.


Θα μπορέσουμε να καλέσουμε συγγενείς και φίλους στο σπίτι, θα μπορέσουμε να φύγουμε για το χωριό, να επισκεφθούμε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ή το εξωτερικό. Θα ζήσουμε ξανά τη θαλπωρή και την ξενοιασιά των γιορτών προκειμένου να πατήσουμε restart ενόψει του 2022. Πώς μπορείς να κάνεις restart; Με μια ριζική ανανέωση στην οποία θα βοηθήσει και ο διαγωνισμός που θα προσφέρει τα απόλυτα Christmas δώρα (δύο τριήμερα στον Παρνασσό μαζί με Ski pass, 1 smartphone και 1 tablet) στους τυχερούς και η κλήρωση θα ισχύει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ εδώ.


Πάμε να δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους αυτές τις γιορτές θα κάνουμε το restart που τόσο έχουμε ανάγκη.


-Ένα ταξίδι


Δεν χρειάζεται να είναι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ούτε στα βάθη της Ασίας. Μια εξόρμηση δύο τριών ημερών σε ένα κοντινό προορισμό όπου θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την πόλη, να δοκιμάσουμε γεύσεις τοπικών προϊόντων και να περπατήσουμε σε μονοπάτια μέσα στη φύση είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσουμε.


Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί ο Παρνασσός, 2 τριήμερα στον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε εδώ. Ακολουθώντας τα βήματα θα μπείτε αυτόματα στην πιο γιορτινή κλήρωση διεκδικώντας τα δύο τριήμερα μαζί με Ski pass για να ζήσετε την απόλυτη χειμερινή απόδραση στο πιο in Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας.



-Δώρα για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους


Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να σας περιμένει ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ένα πακέτο με χρωματιστό περιτύλιγμα που περιμένει να το ανοίξετε και να σας γεμίσει χαρά;


Η ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αποτελεί μία από τις ωραιότερες στιγμές των γιορτών. Για αυτό έχει σημασία να προσέξετε τα δώρα που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αντικείμενα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα τους και θα ανανεώσουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους, όπως ένα smartphone ή tablet που θα κερδίσουν οι νικητές του διαγωνισμού που μπορείς να βρει εδώ. Αν παρ' όλα αυτά ψάχνετε κάτι πιο challenging κάντε τους έκπληξη ένα ταξίδι για να αποφορτιστείτε από την απαιτητική ρουτίνα και να ανανεωθείτε ψυχολογικά.


Δώρα, όμως, δεν πρέπει να κάνετε μόνο στους γύρω σας, αλλά και στο πιο σημαντικό άτομο που έχετε σε αυτή τη ζωή που δεν είναι άλλο από τον εαυτό σας. Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο και αποκτήστε κάτι που επιθυμούσατε όλη τη χρονιά. Κάτι που θα σας ανταμείψει για τους κόπους σας μέσα στο 2021.



-Γιορτές στο σπίτι

Ένας δίσκος με μελομακάρονα, ένας δίσκος με κουραμπιέδες, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με δώρα, ένα παχύ χαλί που μέσα του βουλιάζουν τα πόδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φωτάκια που αναβοσβήνουν στο μπαλκόνι και μια παρέα φίλων και συγγενών γύρω από το τραπέζι να τσουγκρίζει ποτήρια με ποτό, να τσιμπάει μεζέδες και να παίζει κάποιο επιτραπέζιο.



Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε την ευεργετική επίδραση του restart των γιορτών αν δεν έχετε προγραμματίσει να φύγετε. Μπορείτε άνετα να αντικαταστήσετε ένα ταξίδι με μία εικόνα σαν την παραπάνω, καλώντας στο σπίτι σας φίλους κάποια από τις ημέρες των γιορτών. Θα πιείτε, θα φάτε θα γελάσετε, θα πείτε όσα δεν προφτάσαμε να πείτε μέσα στη χρονιά και θα ανανεωθείτε ενόψει του 2022.



Είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν πολλοί ακόμα τρόποι που σε συνδυασμό με τα δώρα του διαγωνισμού που θα μπορέσουν να σας αποφορτίσουν ώστε να μπείτε με το δεξί στη νέα χρονιά. Δώστε στον εαυτό και στους αγαπημένους σου τα δώρα και το χρόνο που τους αξίζει και όλα θα βρουν το δρόμο τους.


reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html