Ζευγάρι απατεώνων εξαπάτησε εννέα άτομα μέσω διαδικτύου σε όλη τη χώρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ζευγάρι απατεώνων εξαπάτησε εννέα άτομα μέσω διαδικτύου σε όλη τη χώρα

Κατηγορία Κρήτη στις   3:36 μ.μ.  |  Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021



Είχαν καταφέρει να αποσπάσουν συνολικά 10.000 ευρώ

Η καταγγελία μιας γυναίκας από περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο ότι άγνωστοι κατάφεραν να την εξαπατήσουν μέσω υπολογιστή και να αποσπάσουν 200 ευρώ από τον λογαριασμό της, έγινε αφορμή για να αποκαλυφθούν άλλες εννέα παρόμοιες απάτες που έγιναν σε όλη τη χώρα.


Πίσω τους κρύβονταν δυο Έλληνες, ένας άνδρας και μια γυναίκα, για τους οποίους αποκαλύφθηκε από την ενδελεχή έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων ότι δρούσαν τόσο σε περιοχές του ομώνυμου δήμου και στο Ηράκλειο όσο και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας, κατά το χρονικό διάστημα από τις 29 Ιουνίου ως τις 26 Ιουλίου.


Στο διάστημα αυτό, είχαν καταφέρει να παραπλανήσουν άλλα οκτώ θύματα με την ίδια μέθοδο και να τους αποσπάσουν συνολικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ! Για τις συνολικά εννέα περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο δραστών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται το ζευγάρι.



protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html