Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε και παραγγείλουμε πίτσα, τι θα πάθουμε;» « Enimerosi 247

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε και παραγγείλουμε πίτσα, τι θα πάθουμε;»



 Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ για τη διαχείριση του ρεύματος εν μέσω καύσωνα, ενώ η ίδια επέλεξε να απαντήσει στην... Ελενα Ακρίτα


Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση στο Twitter της Ελίζας Βόζεμπεργκ, η οποία σχολίασε τον υψηλό κίνδυνο που υπάρχει για μπλακ άουτ στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της υψηλής ζήτησης που υπάρχει λόγω καύσωνα.


Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ επέλεξε να σχολιάσει τη διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος με μία «ρητορική ερώτηση» που προκάλεσε όμως σωρεία αντιδράσεων στους χρήστες των social media. Η κα. Βόζεμπεργκ έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Ερώτηση ρητορική: Δηλαδή αν τρεις μέρες δεν βάλουμε πλυντήριο κ δεν μαγειρέψουμε κ αρκεστούμε σε σαλάτα φρούτα χυμούς κ σάντουιτς ή παραγγείλουμε μια πίτσα, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ;;; Έλεος πια!».

Image

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν άργησε να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς έλαβε πάνω από 800 (!) απαντήσεις μέσα σε τρεις ώρες, με τον κόσμο να διαμαρτύρεται -μεταξύ άλλων-  για τις παροχές που είναι ανεπαρκείς αν και οι ακριβότερες στην Ευρώπη, για το κράτος που «συνελήφθη» ενεργειακά απροετοίμαστο αλλά και για την απάθεια που δείχνει η ευρωβουλευτής για τα παιδιά των ντελίβερι που θα έπρεπε να δουλέψουν περισσότερο υπό τέτοιες συνθήκες.

Η «αυτοανάφλεξη» και τα δηλητηριώδη σχόλια

Η μοναδική αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ ήταν σε ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, η οποία σχολιάζοντας το εν λόγω tweet έγραψε πως: «Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της ένας πυλώνας της ΔΕΗ αυτοαναφλέγεται». Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της κας. Βόζεμπεργκ, η οποία έγραψε από την πλευρά της: «Αγαπητή κυρία Ακρίτα θα προσέξω πράγματι τα λεγόμενα μου προς αποφυγή αυτοανάφλεξης του πυλώνα της #ΔΕΗ. Προσέξετε παρακαλώ κ εσείς τα δικά σας γιατί κινδυνεύουμε να σας χάσουμε από δηλητηρίαση».

Image

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε η Ελίζα Βόζεμπεργκ:
 


reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html