Survivor spoiler 17/02, part 2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Survivor spoiler 17/02, part 2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

στις   4:21 μ.μ.  |  Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021


Survivor spoiler 17/02: Τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor 4 και θα ολοκληρωθεί με την αποχώρηση! Ποιος φεύγει σήμερα από το Survivor; Ποιος παίκτης είναι ήδη στο ξενοδοχείο;



Για πρώτη φορά από την στιγμή που άλλαξαν οι ομάδες έχουμε από μια ασυλία για κάθε ομάδα και επομένως υποψηφίους και από τις δύο πλευρές!



Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης από τους μπλε και Ανθή Σαλαγκούδη με Περικλή Κονδυλάτο από εκείνη των κόκκινων!




 από το πρωί της Τετάρτης (17/02) σας έχει βάλει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor! Με βάση αυτά λοιπόν τα αποτελέσματα θα σας δώσουμε και ποιος είναι το φαβορί να φύγει, καθώς spoil ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας!


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις λοιπόν πανηγυρικά στο Survivor παραμένει ο Αλέξης Παππάς, που σίγουρα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη καθώς η εικόνα που βγάζει μας έδινε την εντύπωση πως θα είναι αντιπαθής στο κοινό! Κάθε άλλο όμως! Η αποπομπή του από την υπόλοιπη ομάδα φαίνεται πως έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να ταυτιστεί μαζί του και να τον κρατήσει στο παιχνίδι!



Επίσης αρκετά ψηλά στις ψήφους βλέπουμε και τον Περικλή Κονδυλάτος, ο οποίος είναι μια περίπτωση με τον Αλέξη Παππά αλλά στην κόκκινη ομάδα! Οι δύο τους δείχνουν να έχουν αγκαλιάσει την παραμονή τους στο Survivor!



Survivor spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Survivor διαρροή αποχώρηση

Τώρα ποιος αποχωρεί; Σύμφωνα με την ψηφοφορία μας εκτός Survivor βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά υπάρχει ένα τεράστιο ΑΛΛΑ! Ποιο είναι αυτό; Πως γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την οικογένεια της δημοσιογράφος, ότι δηλαδή ξοδεύει αρκετά χρήματα για να παραμείνει στο παιχνίδι! Εφόσον το έχει πράξει και αυτό χτες θα μείνει η Ανθή και θα φύγει ο Κρις Σταμούλης!


Αν θέλετε πρόβλεψη, γιατί μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε τώρα, εκτός Survivor βρίσκεται ήδη ο Κρις Σταμούλης! Περισσότερα μόλις έχουμε οριστικό spoiler το βράδυ 

 Athensmagazine.gr!




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html