Καλεσμένοι σε γαμήλιο τραπέζι έτρεχαν πανικόβλητοι στα χωράφια για να κρυφτούν « Enimerosi 247

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Καλεσμένοι σε γαμήλιο τραπέζι έτρεχαν πανικόβλητοι στα χωράφια για να κρυφτούν


Τραγελαφικές σκηνές διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο σε γαμήλιο τραπέζι, σε χωριό της Αχαϊας, όταν έγινε σ’ αυτό έφοδος της Αστυνομίας, με προσκεκλημένους να τρέχουν σε χωράφια για να κρυφτούν!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται για την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, και με σκοπό τον εντοπισμό τυχόν υπεράριθμων ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνιση τους και στο κέντρο που βρισκόταν σε εξέλιξη το γαμήλιο γλέντι.
Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, είχαν γνώση οι φύλακες. Περιμένοντας προφανώς πιθανό «ντου» της Αστυνομίας, οι διοργανωτές είχαν αναθέσει σε άτομα το ρόλο του τσιλιαδόρου, που είχαν το νου τους στο δρόμο που βγάζει στο κέντρο.
Έτσι, όταν είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας να έρχεται από μακριά, πρόλαβαν και έριξαν στους συμμετέχοντες στο γλέντι, εγκαίρως, το κατάλληλο «σύρμα».
Αμέσως η μουσική χαμήλωσε και το πανηγυρικό κλίμα έδωσε αμέσως τη θέση του στην ατμόσφαιρα μιας χαλαρής συνεστίασης. Αυτή ήταν και η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.
Όμως, το… καλύτερο όλων ήταν ότι κάποιοι προσκεκλημένοι, φοβούμενοι τα χειρότερα, έφυγαν τρέχοντας προς τα παρακείμενα χωράφια για να κρυφτούν!
Μπορεί οι καλεσμένοι να μην έδιναν την εικόνα ενός υπεράριθμου πλήθους, αλλά υπερέβαιναν, έστω και για λίγο, το όριο των 100 ατόμων που έχει οριστεί (και) για τα γαμήλια τραπέζια. Ως εκ τούτου, οι διοργανωτές θα έρχονταν αντιμέτωποι με τις (διόλου ευκαταφρόνητες) προβλεπόμενες κυρώσεις.
Πάντως, με τούτα και με ‘κείνα, όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο χώρο, κατά τον σχετικό έλεγχο που διενήργησαν τα βρήκαν όλα εντάξει, καθώς μεταξύ άλλων οι κρυμμένοι στα χωράφια καλεσμένοι συνέβαλαν τα μέγιστα στη διαμόρφωση μιας συμμορφούμενης με τα μέτρα εικόνα.
Και από κει και πέρα, με το που αποχώρησαν οι αστυνομικοί, εννοείται ότι το γλέντι συνεχίστηκε αμείωτο! Θέλει και ρώτημα;
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html