Οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν, αυτό που ζουν τις τελευταίες μέρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σημαντική είδηση:

Στιγμές τρόμου για 12χρονη στον Βόλο

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Οι αστυνομικοί δεν πιστεύουν, αυτό που ζουν τις τελευταίες μέρες

στις   1:42 μ.μ.  |  Παρασκευή 3 Απριλίου 2020


Μόνο αυτό που έγραφε το SMS δεν έκανε ένα ζευγάρι που εντόπισαν οι αστυνομικοί να επιδίδεται σε… ερωτικές περιπτύξεις στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης. Eίχαν εξασφαλίσει άδεια για «προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης»

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που έκαναν, οι… θερμόαιμοι νεαροί δεν είχαν ψώνια στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους, πράγμα που έδειχνε ότι δεν είχαν πάει σε σούπερ μάρκετ ή άλλο κατάστημ. Έτσι, παρά την δικαιολογία τους ότι έκαναν μια στάση και σκόπευαν να πάνε αμέσως μετά, τους επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται για άσκοπη μετακίνηση.


Άμεση ήταν η αντίδραση του Λιμενικού και της Αστυνομίας που κλήθηκαν να απομακρύνουν μία γυναίκα, η οποία κολυμπούσε σε παραλία στην Κρήτη

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης και ενώ ήταν περίπου 100 μέτρα μέσα στη θάλασσα, άκουσε τη σειρήνα του Λιμενικού και όργανα του νόμου να την καλούν για να βγει από το νερό.

Όταν έγινε αυτό, της βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 150€, με τις διαμαρτυρίες της, καθώς είχε άγνοια για την απαγόρευση, να πέφτουν στο κενό. Οι ένστολοι, ωστόσο, δεν έδειξαν ούτε την παραμικρή ελαστικότητα και κατανόηση και της έριξαν την «καμπάνα» για αναίτια κυκλοφορία.


Χειροπέδες πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης, 31 Μαρτίου, οι αστυνομικές Αρχές σε δύο άνδρες για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν στο Νησέλι Ημαθίας δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 47 και 57 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,9 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 4,6 γραμμαρίων, καθώς και 50 ναρκωτικά δισκία. Βέβαια σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.


Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού και το… έσκασε, στήθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στην πόλη της Πελοποννήσου.

Ο άνδρας ήταν από το Ζευγολατιό και νοσηλευόταν από την Τρίτη σε ειδικό θάλαμο στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, ωστόσο, διέφυγε και μετά από την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας, βρέθηκε και μεταφέρθηκε πίσω στο Νοσοκομείο Κορίνθου, μαζί και η γυναίκα του.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html