''Βόμβα'' στο Mega: Πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής παίρνει εκπομπή « Enimerosi 247

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

''Βόμβα'' στο Mega: Πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής παίρνει εκπομπή

''Βόμβα'' στο Mega: Πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής παίρνει εκπομπή

Εξελίξεις έχω για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega που επέστρεψε στους δέκτες μας και εννοείται πως θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Μια νέα εκπομπή θα έρθει στα σπίτια μας μέσα από την συχνότητά του και μάλιστα παρουσιαστής αυτής θα είναι πολύ γνωστός τραγουδιστής.

Οι πηγές μου είναι 100% έγκυρες και το έχω αποδείξει εδώ καιρό αφού ότι κι αν σας γράψω πως θα γίνει τελικά... γίνεται! Για παράδειγμα πριν λίγες ημέρες σας αποκάλυψα μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ πως θα γίνουν κάποιες ραγδαίες αλλαγές στο πρόγραμμα του Mega και... τελικά έγιναν από την ίδια κιόλας μέρα που σας το είπα! - Δείτε εδώ τις αλλαγές! Ωστόσο, σήμερα, θα σας αποκαλύψω κάποια σημαντικά νέα για το κανάλι!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παραπονέθηκαν πως παρά το γεγονός πως το κανάλι επέστρεψε παίζονται μόνο επαναλήψεις και τίποτα καινούργιο. Ε, κάποιος φαίνεται πως άκουσε τα παράπονα αυτά και... αυτό το "καινούργιο" σε λίγο καιρό θα έρθει στο Mega.

Ποια η νέα εκπομπή που έρχεται στο Mega και ποιος ο παρουσιαστής της
Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega έχει ήδη κλείσει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όπως φαίνεται αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις φωνητικές του ικανότητες και να ασχοληθεί με την παρουσίαση.



Αρχικά, λεγόταν πως το Project που θα αναλάβει θα έχει στοιχεία από το "Στην υγεία μας βρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλου, όμως τελικά τα πλάνα άλλαξαν και ουδεμία σχέση θα έχει. Μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Την σκηνοθεσία του show Θα έχει ο Στέφανο Σαρτίνι, που έχει υπογράψει τα μεγάλα show της ελληνικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 1990 με τη Ρόυλα Κορομηλά. Τώρα πότε θα βγει είναι λίγο άγνωστο. Στην αρχή λεγόταν πως θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο, όμως τώρα με τον κορωνοϊό ενδέχεται να πάρει αναβολή!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html