Koυκάκι: Ένταση, χημικά και κρότου λάμψης σε επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Koυκάκι: Ένταση, χημικά και κρότου λάμψης σε επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων

στις   8:03 π.μ.  |  Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Koυκάκι: Ένταση, χημικά και κρότου λάμψης σε επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων
Τριπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι τα ξημερώματα. Προσπάθεια να εκκενωθούν τρία υπό κατάληψη κτίρια. Έκαναν χρήση κρότου λάμψης όταν οι καταληψίες αρνήθηκαν να βγουν από τα σπίτια και τους πέταξαν αντικείμενα. Με τροχό έκοψαν λουκέτα και πόρτες για να μπουν στα κτίρια. Ανάστατοι οι κάτοικοι!


Ένταση, χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, πετροπόλεμος. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.12.2019) στο Κουκάκι, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη τριπλή επιχείρηση της αστυνομίας για εκκένωση κτηρίων υπό κατάληψη.

Ισχυρές αστυνομικές της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ και της αστυνομίας βρέθηκαν πριν καλά καλά ξημερώσει, πριν από τις 06:00 το πρωί, στις οδούς Ματρόζου, Παναιτωλίου και Άρβαλη στο Κουκάκι, όπου βρίσκονται τα υπό κατάληψη κτίρια.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ στην επιχείρηση λαμβάνει μέρος κι ένα από τα drones της ΕΛ.ΑΣ.

Οι καταληψίες στα κτίρια των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα κτίρια και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πέταξαν αντικείμενα στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κι εκείνοι δεν δίστασαν σε κατοικημένη περιοχή να ρίξουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης, αναστατώνοντας τους κατοίκους.

Στην οδό Ματρόζου, οι καταληψίες ανέβηκαν στην ταράτσα και πέταξαν πέτρες και καπνογόνα στους αστυνομικούς, οι οποίοι και απάντησαν να κρότου λάμψης. Ανάλογη η κατάσταση και στο κτίριο της οδού Παναιτωλίου, όπου οι καταληψίες φώναξαν και συνθήματα.

Οι αστυνομικοί έκοψαν με τροχούς τα λουκέτα με τα οποία ήταν κλειδωμένες οι πόρτες των υπό κατάληψη κτιρίων.

Μετά από ώρες έντασης στο Κουκάκι, περίπου στις 07:30 το πρωί, αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στην ταράτσα του υπό κατάληψη κτιρίου στην οδό Ματρόζου και να συλλάβουν καταληψίες. Κάνουν έρευνες για το ενδεχόμενο κάποιοι από τους καταληψίες να διέφυγαν, πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα στα παρακείμενα κτίρια.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html