Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα νέα στις γιορτές « Enimerosi 247

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα νέα στις γιορτές


Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκεται αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αλλά και οι ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία φοβαται για τρομοκρατικό χτύπημα ς, από την ενεργή ένοπλη οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών». Κι αυτό διότι η ΟΛΑ συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κάνει χτυπήματα κοντά στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Εκτός αυτού, το «εκρηκτικό» κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Πρωτεύουσα, με την «βεντέτα» μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ και του χώρου των Αντιεξουσιαστών, και τις εκκενώσεις καταλήψεων με τις γνωστές εικόνες, αν μη τι άλλο τροφοδοτεί το «έδαφος με λίπασμα» για την εκδήλωση τρομοκρατικού χτυπήματος, το οποίο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως είναι δυνατόν να είναι ακόμα και αιματηρό.

Άλλωστε και όπως λένε στην Αντιτρομοκρατική, η «Ο.Λ.Α.» συνηθίζει τις «επετειακές» εμφανίσεις και επιθέσεις λίγο πριν, ή λίγο μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και πάντως μέσα στον Δεκέμβριο, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 4 επιθέσεις και μάλιστα από τις πιο σοβαρές που έχει «υπογράψει» η συγκεκριμένη οργάνωση.

Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, η Αντιτρομοκρατική απέστειλε απόρρητο έγγραφο στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ζητώντας την λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας, κυρίως σε Αστυνομικούς στόχους, προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε ενδεχόμενο χτύπημα – εμφάνιση της «ΟΛΑ», που άλλωστε θεωρείται η πιο σοβαρή και αποτελεσματική εγχώρια ένοπλη οργάνωση.

Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας λαμβάνουν και αυτοί τα μέτρα τους, κυρίως με μεθόδους άσκησης πίεσης σε συγκεκριμένους χώρους, ώστε να δηλώσουν την παρουσία τους αλλά και την γνώση τους, σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ατόμων που θεωρούνται ύποπτα, οι παρακολουθήσεις είναι εμφανείς ώστε να δηλωθεί παρουσία των Αρχών και έτσι να λειτουργήσουν αποτρεπτικά σε ενδεχόμενο χτύπημα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html