Έριξε μαγειρική σόδα στο καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους! « Enimerosi 247

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Έριξε μαγειρική σόδα στο καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!

Έριξε μαγειρική σόδα στο καλοριφέρ. Το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους!
Η μαγειρική σόδα για ακόμη μια φορά θα σας λύσει τα χέρια. Ρίξτε πίσω από το καλοριφέρ και το αποτέλεσμα... θα σας αφήσει άφωνους.

Πόσες φορές έχετε καθαρίσει τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από το καλοριφέρ σας ή και το ίδιο το καλοριφέρ; Αν η απάντηση είναι "δεν θυμάμαι" τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να του κάνετε ένα καλό καθάρισμα.

Ξεκινήστε παίρνοντας ένα μακρύ κοντάρι και τυλίξτε γύρω του πανάκια με απορρυπαντικό. Δέστε με αυτοκόλλητη ταινία και βυθίστε το κοντάρι στο πίσω μέρος του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε. Προσέξτε να στρώσετε μια πετσέτα στο πάτωμα για να πέσει όλη η σκόνη στην πετσέτα και να μην λερώσετε το χαλί ή το πάτωμά σας.

Πάρτε έναν κουβά και γεμίστε με ζεστό νερό. Προσθέστε σαπούνι και βουτήξτε μέσα ένα ξεσκονόπανο ή ένα βαμβακερό ύφασμα. Σκουπίστε όλες τις επιφάνειες του καλοριφέρ για να το καθαρίσετε καλά.

Μόλις τελειώσετε περάστε όλο το καλοριφέρ με στεγνό πανί. Πλύντε και τους τοίχους πίσω από το καλοριφέρ με σαπούνι και νερό. Πάρτε έναν χάρακα και τυλίξτε ένα πανάκι γύρω από αυτόν. Βυθίστε τον χάρακα σε κάθε χαραμάδα που έχει το καλοριφέρ στο πάνω μέρος του. Συνεχίστε σε κάθε χαραμάδα μέχρι να καθαριστούν όλες.

Αν όμως το πρόβλημά σας δεν είναι στο καλοριφέρ και είναι σε άλλα σημεία του σπιτιού, όπως το μπάνιο, σας έχουμε το τέλειο κόλπο καθαρισμού με μαγειρική σόδα.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html