Η χοντράδα της Σκορδά έκαψε το σχήμα Γιαννιά-Χολίδη. Η αλήθεια και η αντίδραση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η χοντράδα της Σκορδά έκαψε το σχήμα Γιαννιά-Χολίδη. Η αλήθεια και η αντίδραση

Κατηγορία Lifestyle στις   4:30 μ.μ.  |  Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019


Δεν γίνεται να βγαίνει στον αέρα και να λές “Μίλησα με τους μέτρ του μαγαζιού και έμαθα ότι δεν άνοιξαν γιατί δεν είχαν κόσμο”. Κι όμως. Αυτό είπε η Σκορδά στον αέρα χθές και λίγη ώρα αργό…


Δεν γίνεται να βγαίνει στον αέρα και να λές “Μίλησα με τους μέτρ του μαγαζιού και έμαθα ότι δεν άνοιξαν γιατί δεν είχαν κόσμο”. Κι όμως. Αυτό είπε η Σκορδά στον αέρα χθές και λίγη ώρα αργότερα ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου ενημέρωσε με ΣΜΣ τον Γιαννιά και τους λοιπούς ότι το σχήμα δεν θα ανέβει.

Όταν ξέρεις την δουλειά του δημοσιογράφου δεν αποκαλύπτεις ΠΟΤΕ τις πηγές σου. Αλλά βλέπετε η ασχετοσύνη της Σκορδά που έδωσε τους μέτρ-που δεν παίζει να ξαναβρούν δουλειά στη νύχτα-αλλά κυρίως η αμετροέπεια της τελευταίας στον αέρα εκνεύρισαν τον επιχειρηματία.

Λίγη ώρα αργότερα ο Γιαννιάς ανακοίνωσε για το σχήμα της Θεσσαλονίκης που “κάηκε” στο ζέσταμα:

1.Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.


2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html