Survivor: Αυτοί οι δύο παίκτες είχαν σχέση και δεν το ήξερε κανείς! « Enimerosi 247

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Survivor: Αυτοί οι δύο παίκτες είχαν σχέση και δεν το ήξερε κανείς!

Survivor: Αυτοί οι δύο παίκτες είχαν σχέση και δεν το ήξερε κανείς!
Ποιοι πρώην παίκτες από το Survivor φημολογείται ότι είχαν σχέση μεταξύ τους; Ένα ζευγάρι που κανείς δεν γνώριζε ήταν ο Ηλίας Γκότσης με πρώην συμπαίκτρια του στο παιχνίδι επιβίωσης!

Δείτε επίσης: Πέθανε παίκτης του Survivor!

Πολλά είχαν ακουστεί για τον Ηλία Γκότση και την Εύη Σαλταφερίδου... Σύμφωνα με παλιά δημοσιεύματα το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβριο και φαίνεται να ζούσαν τον έρωτα τους! Τι πραγματικά συνέβη όμως;



Ο Ηλίας Γκότσης να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόταν σε σχέση για 5 χρόνια, με την Χριστίνα, που δεν ανήκει στον κύκλο της showbiz. Την είχαμε δει να τον επισκέπτεται στον Άγιο Δομίνικο σε ένα επεισόδιο, ωστόσο οι δυό τους χώρισαν μετά το παιχνίδι. Μετά ήρθε στην ζωή του η Εύη;

Ο Ηλίας και η Εύη δεν είχαν μιλήσει για την προσωπική τους ζωή και δεν ήθελαν να βγει καμία φήμη για την σχέση τους στη δημοσιότητα.

Γκότσης Σαλταφερίδου

Ωστόσο, η Εύη Σαλταφερίδου αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία με τον Ηλία Γκότση.

«Φίλος λένε είναι αυτός, που όταν σε βλέπει να έχεις πέσει στα πατώματα, με το ένα χέρι σε σηκώνει… και με το άλλο σε μουτζώνει! Εντάξει ξεκάθαρα φίλος μου ο Ηλίας Γκότσης!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της.

Γκότσης Σαλταφερίδου
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html