Αννίτα Πάνια: Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της πριν τον θάνατο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αννίτα Πάνια: Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της πριν τον θάνατο!

Κατηγορία Lifestyle στις   9:34 μ.μ.  |  Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αννίτα Πάνια: Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της πριν τον θάνατο!
Το πρόσωπο της μητέρας της Αννίτας Πάνια που πέθανε ξαφνικά! Το σημείο στο οποίο έμοιαζαν πολύ....

Ήταν το 2013 όταν η Αννίτα Πάνια, αποχαιρέτισε την μητέρα της. Η 72χρονη Ιφιγένεια Πάνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ολα ήταν μια χαρά για τη μητέρα της δημοφιλούς παρουσιάστριας, μέχρι που κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο φαινόταν περαστικό, την οδήγησε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Δυστυχώς, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης για να μπορεί να αναπνεύσει.

Ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε θετικά και ο θάνατός της, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, συγκλόνισε τα οικεία της πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό της. Η Αννίτα και η ετεροθαλής αδελφή της, η Ντιάνα, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της πολυαγαπημένης τους μητέρας και έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να αναστρέψουν το… μοιραίο.

«Η Ιφιγένεια Πάνια ήταν ένας πολύ δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος, που βρισκόταν διακριτικά αλλά και με μεγάλη αγάπη στο πλευρό των παιδιών της. Η απουσία της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα» είχε πει στην «Εspresso» άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας. Στον γάμο της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, είδαμε το πρόσωπο της μητέρας της! Όπως θα δείτε, έμοιαζαν πολύ στο χρώμα των μαλλιών, αφού ήταν επίσης ξανθιά! Δείτε την μητέρα της Αννίτας Πάνια να στέκεται ακριβώς δίπλα της:
Αννίτα Πάνια μητέρα

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html