Βόμβα στον ΣΚΑΙ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Βόμβα στον ΣΚΑΙ!

Κατηγορία media στις   4:30 π.μ.  |  Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Βόμβα στον ΣΚΑΙ!
Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει τη θέση του "The Voice"! Αποκλειστικό "βόμβα" μόλις έσκασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα μόλις έμαθα και δεν έχει γράψει κανείς πουθενά! Ραγδαίες αλλαγές έρχονται στον ΣΚΑΙ και θα τις μάθετε πρώτοι εδώ! Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες διαμορφώνονται νέες εστίες ανταγωνισμού ενόψει του 2020.

Δεν θα σας κρατήσω πολύ σε αγωνία!



Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι του Φαλήρου, οι υπεύθυνοι προγραμματίζουν το αγροτικό ριάλιτι με την Ελένη Τσολάκη, το "Αγρότης μόνος ψάχνει" να πάρει την θέση του "The Voice" στην prime time της Παρασκευής, ενώ την ίδια μέρα θα κάνει και το comeback του το νέο "Καφέ της Χαράς" στον ΑΝΤ1.

Κάποια σίγουρη απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί αλλά αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του καναλιού και τις μάθατε πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα!
To Voice σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα και ο ΣΚΑΙ εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του επιτυχημένου μουσικού show.

Μάλιστα, για πρώτη φορά θα δούμε στην παρουσίαση και την Χριστίνα Μπόμπα η οποία θα βρίσκεται στα backstage.

«The Voice of Greece, το απόλυτο μουσικό show επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Ανανεωμένο, φρέσκο, γεμάτο ενέργεια και ωραίες φωνές έρχεται για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Mε χαρά υποδεχόμαστε την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη που έρχεται να προστεθεί στην ήδη αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου, και Σάκη Ρουβά.

Παρουσιαστές του δημοφιλούς σόου ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα, που με το δικό τους μοναδικό στυλ θα υποδέχονται τους coaches και θα στηρίζουν τους υποψήφιους τραγουδιστές.

Οι τέσσερεις coaches είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να διεκδικήσουν την καλύτερη φωνή για την ομάδα τους.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html