Αποχωρήσεις βόμβα από τον Alpha! « Enimerosi 247

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αποχωρήσεις βόμβα από τον Alpha!

Αποχωρήσεις βόμβα από τον Alpha!
πόφαση "βόμβα" φέρεται να πάρθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού, όπως μου αποκάλυψε ένα αρκετά έμπιστο άτομο μέσα από το σταθμό, όσον αφορά τη νέα σεζόν αλλά και το δεύτερο μισό αυτής που ήδη διανύουμε! Θα σας τα γράψω όλα στο Vanda's blog, φυσικά!

Τα νούμερα τηλεθέασης φαίνεται να έχουν αρχίσει να υποχωρούν όσον αφορά μια από τις νέες σειρές του καναλιού, το "Έρωτας Μετά" στο οποίο βασίζονταν πολύ οι υπεύθυνοι για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό! Ωστόσο, ενώ φερόταν να συζητιέται στους διαδρόμους κάτι για κόψιμο, έχει αποφασιστεί να συνεχίσει να τρέχει και την επόμενη σεζόν γιατί παρά το γεγονός ότι τα ποσοστά της AGB είναι χαμηλά, η επισκεψιμότητα στο web του ALPHA για να δουν το επεισόδιο σε επανάληψη είναι μεγάλη, άρα φαίνεται πως το κοινό το... θέλει!

Ωστόσο, θα αλλάξει σίγουρα ώρα προβολής και μπορεί και μέρες... αλλά αυτό είναι νωρίς να αποφασιστεί ακόμα!Επίσης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές μου κάποια προγράμματα πάνε ολοταχώς προς... κόψιμο γιατί δεν έχουν αγαπηθεί και πολύ!

Κινδυνεύουν, δηλαδή, αρκετά το "Κρατάς μυστικό" και το "Σπίτι είναι" αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο! Η οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σε λίγους μήνες...
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html