Χάκαραν το κανάλι γνωστού ιερέα και ανέβασαν π0ρν0! Η αντίδραση του παπά « Enimerosi 247

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Χάκαραν το κανάλι γνωστού ιερέα και ανέβασαν π0ρν0! Η αντίδραση του παπά

Χάκαραν το κανάλι γνωστού ιερέα και ανέβασαν πορνό! Η αντίδραση του παπά
Θύμα χάκερ έπεσε όπως καταγγέλλει ο ιερέας Κώστας Βασιλειάδης, γνωστός και ως παπά -Βόιο με αποτέλεσμα το youtube να του το ρίξει το κανάλι.
Ο ιερέας γνωστός εδώ και δέκα χρόνια για τα βίντεο του στο Βόιο και με τη χρήση drone είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, διότι δεν έχει σώσει όλα τα αρχεία του. Tα δύο -τρία βίντεο που ανέβηκαν στο κανάλι του χωρίς να το πάρει είδηση ήταν πορνογραφικού περιεχομένου και θα κινηθεί ώστε να αποδείξει ότι είναι θύμα χάκερ.

Ο ιερέας έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook

Για το κλείσιμο του καναλιού στο youtube

Καλησπέρα σε όλους μας . Δεν έχω μάθει να φοβάμαι, έχω "μάθει" να αγχώνουμε όμως και να στεναχωριέμαι, αλλά αμέσως να σηκώνομε όρθιος . Κάποιοι κακόβουλοι , κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν κακό ,ή φαντάζονται ότι μπορούν να σταματήσουν το Βόιο , ο τόπος μας να έχει την δική του Φωνή . Ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε , το κάνουμε για όλους εμάς ... για όλους τους Βοΐώτες .

Τα βίντεο που δεν φαίνονται πια, μια και το κανάλι στο youtube έχει κλείσει , ανοικουν σε όλους τους Βοΐώτες , είναι δικά σας και όχι μόνο δικά μας . Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει, να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα 10 με 11 χρόνια , όρεξή και μεράκι έχουμε .

Και να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι και όχι μόνο ότι το κανάλι μας -σας στο youtube δεν έκλεισε για παραβίαση Πνευματικών δικαιωμάτων. Άλλο λόγο μου είπαν χθες με email οι διαχειριστές του youtube , που είναι, ψευδής , ανακριβείς και ανυπόστατος , μας προσάπτουν κάτι για το οποίο ποτέ δεν κάναμε .
Δεν μασάμε όμως οι φίλοι θέλω να πιστεύω ότι μας γνωρίζουν ...είπαμε σε όποιους αρέσουμε.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html