Μια αληθινή ιστορία αγάπης που θα σας κάνει να κλάψετε! « Enimerosi 247

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που θα σας κάνει να κλάψετε!

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που θα σας κάνει να κλάψετε!
Μια αληθινή ιστορία αγάπης θα διαβάσετε παρακάτω και θα σας κάνει να κλάψετε! Όσο κι αν θέλουμε να παραμένουμε αισιόδοξοι, η ζωή μας έχει δείξει (ξανά και ξανά) πως οι παραμυθένιοι έρωτες ίσως να υπάρχουν αποκλειστικά… στα παραμύθια. Ή έστω στις ταινίες του Χόλιγουντ. Δείτε ακόμα: 5+1 τρόποι για να κατακτήσετε τον άντρα που θέλετε!

Ο Λες Μπράουν Τζ. και η γυναίκα του, Έλλεν, γεννήθηκαν και οι δυο στις 31 Δεκεμβρίου του 1918. Γνωρίστηκαν στο λύκειο, κι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ο Λες καταγόταν από πλούσια οικογένεια, ενώ η οικογένεια της Έλλεν ανήκε στην εργατική τάξη.

Οι γονείς τους, λοιπόν, δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένοι με την αγάπη τους, μα το ζευγάρι κλέφτηκε μόλις έκλεισαν τα 18.



Έζησαν με την οικογένειά τους στην Νότια Καλιφόρνια, και ακόμα και στα 90 τους ήταν ένα ζωηρό, ερωτευμένο ζευγάρι. Προς το τέλος, η Έλλεν έπασχε από καρκίνο στο στομάχι, ενώ ο Λες υπέφερε από την νόσο του Πάρκινσον. Και όταν η Έλλεν πέθανε, στις 16 Ιουλίου 2013, ο Λες την ακολούθησε μια μέρα αργότερα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html