Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη! « Enimerosi 247

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη!

Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη!
Άσχημα είναι τα νέα για την παρουσιάστρια, Σάσα Σταμάτη, όπως αναφέρουν οι νέες και πολύ φρέσκες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τι συνέβη.

Όπως πρώτη σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό η παρουσιάστρια βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One και τελικά έδωσαν τα χέρια!

Σύμφωνα με την έμπιστη πηγή μου η παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή και μάλιστα δίωρη 10:00 - 12:00!

Οι ιθύνοντες ήθελαν το συγκεκριμένο project να κάνει πρεμιέρα προς τέλη Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχουν κάποιες αναταραχές που μάλλον θα διαταράξουν το πρόγραμμα αυτό.

Σάσα Σταμάτη: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog πως το χρηματικό ποσό που διαθέτει το κανάλι για την συγκεκριμένη εκπομπή είναι πολύ περιορισμένο με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια αλλά και οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να βρουν άτομα για το πάνελ της εκπομπής της...

Η Σάσα είναι λίγο αγχωμένη με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα που το έχει βάλει στόχο να πετύχει και δεν τα παρατάει... Αναζητά τα πρόσωπα που θα την συμβάλλουν στην επιτυχία της αυτή και που θα δεχτούν να το κάνουν με... χαμηλό μπάτζετ...

Αυτά λένε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, οι πληροφορίες μου. Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω...
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html