Εξοργίζει ο Γιάννης Μπέζος με νέα δήλωση του! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Εξοργίζει ο Γιάννης Μπέζος με νέα δήλωση του!

Κατηγορία Lifestyle στις   9:30 π.μ.  |  Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Εξοργίζει ο Γιάννης Μπέζος με νέα δήλωση του!
Η αλήθεια είναι πως κάθε του δήλωση θα σχολιαστεί! Και όχι άδικο!Πρόσφατα είχε επικρατήσει σάλος από την είδηση πως ο Γιάννης Μπέζος δεν αφήνει θεατές στις παραστάσεις του να φωτογραφηθούν μαζί του ήταν να τον φιλήσουν!

"Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της γελοιότητας, της φαιδρότητας, και δεν θα κάτσω να δώσω σημασία σε τέτοια "πυρά", που είναι "άσφαιρα". Σε μια εποχή που δεν λέγονται αλήθειες, εγώ εξακολουθώ να λέω όσα πιστεύω. Αυτό, προφανώς, ενοχλεί και προκαλεί επιθέσεις.

Όπως φέρνει και τρομερές "ράδιο αρβύλες". Είπα την αλήθεια και μόνο. Ότι δεν μου αρέσουν ούτε οι αγκαλιές ούτε τα φιλιά από τους θεατές. Ποιος θα μου υποδείξει αν θα φιλήσω κάποιον ή αν θα κάνω τηλεόραση;" είχε πει ο ηθοποιός!



Σε ερώτηση αν του έκανε μήνυση θεατής καθώς του επιτέθηκε φραστικά ο γνωστός ηθοποιός τόνισε: "Καμία μήνυση δεν έγινε και καμία άγρια -έστω και φραστική- επίθεση δεν έκανα σε κανέναν. Δεν μου αρέσει να με τραβάνε φωτογραφίες. Το τόνισα από σκηνής. Όμως, τίποτα πέρα από αυτό δεν συνέβη. Ούτε "επεισόδια" έγιναν, ούτε μηνύσεις ακολούθησαν. Γράφουν για να γράφουν, ρίχνουν πυρά για να ρίξουν. Τους μάθαμε πια"!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html