Θάνατος Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή του Alpha διατηρούσε σχέση; « Enimerosi 247

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Θάνατος Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή του Alpha διατηρούσε σχέση;

Θάνατος Νανά Καραγιάννη: Με ποιον παρουσιαστή του Alpha διατηρούσε σχέση;

Δείτε το πρόσωπό του πρώην παρουσιαστή του alpha που διατηρούσε σχέση η θρυλική Νανά Καραγιάννη! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Το ειδύλλιο που λίγοι γνώριζαν!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παρέδωσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με την δημοσιογράφο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά μιλήσατε για μία κόρη γιατρού με την οποία είχατε σχέση, στα σχόλια όμως διάβασα έναν να λέει "σιγά μην ήταν κόρη..."

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Ήταν ένας ακόμα ηλίθιος ανάμεσα στους χιλιάδες. Δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν γκόμενος, δεν μασάω. Όποιος νομίζει ότι μου συμβαίνει οτιδήποτε, μπορώ να του απαντήσω. Επίσης, νομίζω πως έχω προστατέψει την προσωπική μου ζωή και δεν έχω δώσει δικαιώματα να κάνουν αυτά τα χυδαία σχόλια. Υπήρχαν σχέσεις μου με κοπέλες οι οποίες ήταν γνωστές και κανείς δεν έγραψε γι αυτές - και τους ευχαριστώ γι αυτό. Τους έλεγε η Νανά Καραγιάνη που ήμασταν ζευγάρι για 4-5 χρόνια "είμαστε με τον Δημήτρη" και της έλεγαν "αποκλείεται"

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα...

https://www.youweekly.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html