Το μεγάλο Λάθος που Δεν ξέραμε αλλά το κάνουμε όλες και Μυρίζουν μούχλα τα ρούχα μετά το πλυντήριο « Enimerosi 247

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Το μεγάλο Λάθος που Δεν ξέραμε αλλά το κάνουμε όλες και Μυρίζουν μούχλα τα ρούχα μετά το πλυντήριο



Έχετε μόλις πλύνει τα ρούχα στο πλυντήριο ρούχων, και μετά είχαν μια άσχημη μυρωδιά; Είναι πολύ απογοητευτικό. Από που λοιπόν προέρχεται αυτή η μυρωδιά μούχλας που στοιχειώνει τα απόλυτα καθαρά ρούχα σας;

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένας λόγος που τα ρούχα σας βγαίνουν από το πλυντήριο και μυρίζουν χειρότερα από ό, τι μύριζαν πριν. Το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα σας ή το απορρυπαντικό σας ή το δοκιμασμένο πρόγραμμα πλύσης. Είναι το ίδιο το πλυντήριο.

Έχετε ρίξει ποτέ μια ματιά εσωτερικά στο πλυντήριο σας; Ίσως δεν θα το σκεφτόσασταν καν, έτσι;



Ο μεταλλικός κάδος φαίνεται γενικά καθαρός – όμως αυτό δεν είναι το μοναδικό μέρος που πρέπει να ελέγξετε.

Ανοίγοντας την πόρτα του πλυντηρίου, θα παρατηρήσετε μια ελαστική επένδυση. Μόλις ανοίξετε θα καταλάβετε αμέσως από που προέρχεται η μυρωδιά της μούχλας: υπάρχει όντως συσσώρευση μούχλας στο εσωτερικό του λάστιχου.



Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα ιδιαίτερα με πλυντήρια με μπροστινό άνοιγμα πόρτας. Αρκετά τρομακτικό, αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα από τα ρούχα σας που μυρίζουν λίγο μούχλα. θα μπορούσαν να υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία για εσάς και την οικογένειά σας.



Αν έχετε εκτεθεί σε σπόρια, ειδικά αν βρίσκονται σε ρούχα κοντά στο στόμα και τη μύτη, είναι ακόμη πιο πιθανό να αγγίζετε ή να εισπνεύσετε μούχλα. Περιττό να πούμε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας τόσο σε αλλεργικούς όσο και σε μη αλλεργικούς ανθρώπους. Οι παθήσεις περιλαμβάνουν ερεθισμό στο λαιμό, σοβαρή συμφόρηση, φτέρνισμα, αιμορραγία στη μύτη, ερεθιμσό στα μάτια και κνίδωση ή εξανθήματα στο δέρμα.

Αυτό το ύπουλο, ακάθαρτο μέρος των πλυντηρίων ρούχων μας μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από αηδιαστικό, μπορεί να είναι επικίνδυνο αν παραμείνει ανεξέλεγκτο.



Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε εις βάθος το πλυντήριό σας και να σκοτώσετε αυτή τη μούχλα! Χρειάζεστε δύο βασικά προϊόντα οικιακής χρήσης για να κάνετε τη δουλειά, και τα δύο που έχετε πιθανώς στην κουζίνα ή την ντουλάπα σας αυτή τη στιγμή.



Θα χρειαστείτε χλωρίνη και 30 ml λευκό ξίδι. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ το λευκαντικό και το ξύδι μαζί – μπορεί να προκαλέσει μια απίστευτα επικίνδυνη αντίδραση.

Κατ ‘αρχάς, ανακατέψτε τη χλωρίνη με ίσα μέρη ζεστού νερού και σκουπίστε τις περιοχές με τη μούχλα στο πλυντήριο σας με ένα πανί εμποτισμένο στο διάλυμα αυτό. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πλυντήριο στον πιο ζεστό κύκλο για να απομακρύνετε τη χλωρίνη. Στη συνέχεια, προσθέστε 30 ml ξίδι στο διανομέα πλυντηρίου και ξανά εκτελέστε το πλυντήριο στον πιο ζεστό κύκλο. Μόλις γίνει, θα παρατηρήσετε ότι τα δυσάρεστα μαύρα σπόρια έχουν φύγει!

Μπορείτε ελεύθερα να βάλετε πλυντήριο αμέσως μετά, θα πρέπει να είστε στην ευχάριστη έκπληξη α να δείτε ότι το πλυντήριο σας λειτουργεί καλύτερα από ποτέ και ότι τα ρούχα σας βγαίνουν μυρίζοντας καθαριότητα!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html