Όσα βγάζουμε σε μισό χρόνο: Τόσα χρήματα έπαιρνε η «Χριστίνα Μαρκάτου» για κάθε επεισόδιο «Ντόλτσε Βίτα» « Enimerosi 247

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Όσα βγάζουμε σε μισό χρόνο: Τόσα χρήματα έπαιρνε η «Χριστίνα Μαρκάτου» για κάθε επεισόδιο «Ντόλτσε Βίτα»

Dolce
Η Άννα Παναγιωτοπούλου μιλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη.

Η ηθοποιός που μεταξύ άλλων υποδύθηκε τη Χριστίνα Μαρκάτου στο «Το Ντόλτσε Βίτα» μίλησε για μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τα χρήματα που της απέφερε.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel, από το 1995-1997 και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο στην πρώτη της προβολή όσο και στις επαναλήψεις.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μάλιστα αποκάλυψε και το εξωφρενικά μεγάλο ποσό που έπαιρνε 24 χρόνια πριν για κάθε επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς. Το ποσό έφτασε στο 1.000.000 δραχμές, έχοντας κάνει μάλιστα τη συμφωνία πριν γίνει επιτυχία η σειρά.

«Στην τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα πως θα μου τα δώσουν κιόλας. Έχω κάμει και δουλειές που δεν πήγαν πολύ καλά», δήλωσε η ηθοποιός.

Η σειρά είχε 70 επεισόδια άρα με απλά μαθηματικά συμπεραίνουμε ότι τις δύο σεζόν, η ηθοποιός αμοίφθηκε συνολικά με 70.000.000 δραχμές μόνο για αυτό το σήριαλ.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html