Πήγε για μπάνιο σήμερα το μεσημέρι με τη σύζυγό του και...... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Πήγε για μπάνιο σήμερα το μεσημέρι με τη σύζυγό του και......

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:30 π.μ.  |  Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019


Σοκ προκάλεσε ο χαμός ενός άντρας που πήγε για κολύμπι σήμερα το μεσημέρι σε παραλία της Φθιώτιδας.

Ο άτυχος 75χρονος από τη Λαμία είχε πάει για μπάνιο με τη σύζυγό του στο Αχλάδι, όπου διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σύζυγός του, η οποία ήταν έξω στην παραλία, δεν τον έβλεπε στο σημείο που κολυμπούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο 75χρονος είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα και βρέθηκε αρκετή ώρα αργότερα σε άλλο σημείο, αρκετά μακριά από εκεί που είχε πάει για μπάνιο.

Είχε ήδη κινητοποιηθεί το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ από τη σύζυγό του, ωστόσο όταν έφτασαν στο Αχλάδι δεν μπόρεσαν να προφέρουν κάποια βοήθεια.

Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι και ο γιατρός που ήταν στην παραλία του Αχλαδίου προσπάθησε να επαναφέρει τον 75χρονο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Όταν ο ηλικιωμένος Λαμιώτης διακομίστηκε στο ΚΥ Στυλίδας απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει αν πρόκειται για πνιγμό ή για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού αυτό θα το δείξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Η είδηση του θανάτου του 75χρονου έπεσε σαν κεραυνός στη Λαμία, αφού πρόκειται για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό επαγγελματία, άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο.



Πηγή: LamiaRerport
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html