Τραγικό τέλος για τον Πέτρο Κωστόπουλο! « Enimerosi 247

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τραγικό τέλος για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Τραγικό τέλος για τον Πέτρο Κωστόπουλο!
Ένα τραγικό τέλος ήρθε για τον Πέτρο Κωστόπουλο! Τι συνέβη με τον παρουσιαστή; Επίσης να σας θυμίσουμε και τα τραγικά νέα για τον παρουσιαστή!

Ο λόγος για την εκπομπή του Open tv, «Όλα λάθος», η οποία έριξε αυλαία. Είπε "αντίο" ο παρουσιαστής, με την Μαντώ Γαστεράτου και τους υπόλοιπους συνεργάτες.

O Πέτρος Κωστόπουλος, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες αποκαλύπτοντας πως δεν θα συνεχίσει και την νέα σεζόν την εκπομπή.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα. Και… δεν θα τα ξαναπούμε του χρόνου. Να έχετε πάρα πολύ ωραία μπάνια και να πείτε “φύγε” σε οτιδήποτε είναι αρνητικό. Φύγε και πίσω μη γυρίζεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος στο φινάλε και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Η γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και ο γάμος που κράτησε 18 χρόνια!
Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά και συγκεκριμένα τον Βασίλη Κικίλια, ωστόσο οι περισσότεροι την έχουμε συνδέσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Και είναι λογικό αυτό διότι μαζί "έχτισαν" μια λαμπρή οικογένεια!

Εκείνη εξακολουθεί να μένει στη βίλα της Φιλοθέης μαζί με τα τρία τους παιδιά, ενώ εκείνος έχει μετακομίσει σε ένα διαμέρισμα πολύ κοντά στο παλιό τους σπίτι. «Είναι ένας πραγματικά βελούδινος χωρισμός. Ο Πέτρος μόλις ξυπνάει το πρωί πηγαίνει στο σπίτι που είναι τα παιδιά, τρώει, περνάει μαζί με τα παιδιά του πολλές ώρες, μετά συναντιούνται με την Τζένη, όπως και στο γραφείο, και μόνο το βράδυ πηγαίνει στο σπίτι που νοίκιασε», εξηγεί φίλος της οικογένειας. Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Κωστόπουλο: Τα χρέη και τα κλάματα!





«Οι κόρες τους γνωρίζουν από την αρχή την απόφαση των γονιών τους να πάρουν διαζύγιο και έδειξαν μεγάλη κατανόηση. Το μόνο που ζήτησαν ήταν να διατηρηθεί ο πολιτισμός μεταξύ τους, μια που δεν θέλουν φωνές και φασαρίες, από αυτές τις εντάσεις που υπάρχουν στα σπίτια όταν η κατάσταση οδεύει προς τον χωρισμό αλλά κανείς δεν προχωράει», συμπληρώνει και τονίζει ότι «και ο Πέτρος και η Τζένη υποσχέθηκαν στα κορίτσια ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαλώσουν. Θα γίνουν όλα ήρεμα και με σεβασμό στη σχέση τους». Και η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστον οι δύο σύζυγοι κρατούν την υπόσχεσή τους. Πληροφορίες λένε ότι για την υπόθεση του διαζυγίου έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με κοινό δικηγόρο -συγκεκριμένα τη δικηγόρο του Πέτρου Κωστόπουλου- και δεν θα υπάρξει καμία αντιδικία και καμία οικονομική διεκδίκηση.




Η εταιρεία που έχουν από κοινού θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αφού έτσι κι αλλιώς είχαν φροντίσει να χωρίσουν τα κομμάτια τους από νωρίς: η Τζένη Μπαλατσινού ασχολείται με την ιστοσελίδα της (jenny.gr) και ο Πέτρος με τη δική του (coolnews.gr), μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, ετοιμάζεται να δημιουργήσει και άλλες. «Είναι δύο διαφορετικά business unit και απλώς μοιράζονται το ενοίκιο και κάποια άλλα έξοδα.



Ο γάμος στη Μύκονο

Ο ένας όμως δεν μπαίνει στα πόδια του άλλου», λέει άνθρωπος που έχει δουλέψει μαζί τους και συνεχίζει: «Όταν κάποτε ανακατευόταν ο ένας με τον άλλον και πήγαινε ας πούμε ο Πέτρος στην Τζένη και της έλεγε “αυτό δεν το έκανες καλά”, ή εκείνη του έλεγε την άποψή της, γινόταν χαμός. Έτσι, λοιπόν, κάποια στιγμή το κατάλαβαν και αποφάσισαν ότι δεν πάει άλλο. Σκέψου ότι πρώτη κίνηση του Πέτρου μόλις μπει στο γραφείο είναι να βάλει δυνατά τη μουσική “για να ξυπνήσουμε”, όπως λέει, και πρώτη κίνηση της Τζένης να λιβανίσει τον χώρο για να φύγει η μυρωδιά της τσιγαρίλας αλλά και η κακή ενέργεια. Άλλος κόσμος ο ένας, άλλος κόσμος ο άλλος». "Μαύρες" προετοιμασίες: Δύσκολες ώρες για την Τζένη Μπαλατσινού, λίγο πριν τον γάμο!



Οι μεγάλες διαφορές τους

«Αυτές οι μεγάλες διαφορές που έχουν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν που τους έφεραν κοντά από την αρχή. Εκείνη, ήρεμη, γλυκιά, με ένα ζεν που μπορεί ακόμη και να σου σπάσει τα νεύρα κι εκείνος, ορμητικός, επαναστάτης, φασαριόζος, ήταν φυσικό να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον γιατί τα ετερώνυμα έλκονται και όχι το αντίθετο. Αυτές οι διαφορές φαίνονται και τώρα που χώρισαν. Η Τζένη μένει στο σπίτι μόνη της, ακούει μουσική και διαβάζει, γιατί κατά βάθος είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος, και ο Πέτρος περνάει κάθε βράδυ με φίλους στο σπίτι γιατί θέλει να έχει παρέα και φασαρία, μια που του αρέσει να είναι κοινωνικός και ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους», λέει φίλη του ζευγαριού που τους ήξερε πριν ακόμη γνωριστούν μεταξύ τους.



Ωραία ιστορία και η γνωριμία του Πέτρου με την Τζένη. Από αυτές που λένε τα διάσημα ζευγάρια στις συνεντεύξεις τους και τα καθημερινά ζευγάρια στους φίλους τους. Η Τζένη Μπαλατσινού είδε για πρώτη φορά από κοντά τον Πέτρο Κωστόπουλο ένα μεσημέρι του 1990 στο γραφείο του, λίγες ημέρες μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς. Την πήγε εκεί ο μάνατζέρ της Νίκος Κουντουράς -αδελφός της καλής της φίλης τότε Ελενας Κουντουρά- προκειμένου να του δείξει το book της και να θέσει υποψηφιότητα για ένα από τα επόμενα εξώφυλλα του παντοδύναμου περιοδικού «ΚΛΙΚ». Ενα εξώφυλλο εκεί θα εκτόξευε το κασέ της ως μοντέλο ακόμη περισσότερο και από τη στέψη της. «Αν ήσουν στο “ΚΛΙΚ”, υπήρχες. Αν δεν ήσουν, παρέμενες στο σκοτάδι. Και αυτό ήταν νόμος για το star system εκείνης της εποχής που ανακάλυπτε το νέο lifestyle», εξηγεί για το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την εποχή γνωστός δημοσιογράφος. Το ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, διευθυντή του «ΚΛΙΚ» και περιβόητου πλεϊμπόι, κλείστηκε μεσημέρι μετά την προγραμματισμένη εμφάνιση της Τζένης στο πρωινό πρόγραμμα που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά στην ΕΡΤ. Η σύμπτωση αυτή βόλευε γιατί η Τζένη θα ήταν μακιγιαρισμένη επαγγελματικά και πίστευε ότι στην πρώτη της συνάντηση με τον εκδότη θα εντυπωσίαζε. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχτηκαν έτσι. Ένας φίλος του ζευγαριού περιγράφει:


Στη βίλα της Μυκόνου έζησαν τον έρωτά τους, έκαναν τον γάμο τους, γλέντησαν με φίλους, έπαιξαν με τα παιδιά τους

«Η πόρτα στο γραφείο της Φραγκοκλησιάς 9 στο Μαρούσι χτύπησε, η Τζένη μπήκε στο γραφείο κρατώντας στα χέρια το book της με όσες φωτογραφίες είχε προλάβει να βγάλει ως μοντέλο, ο Πέτρος τράβηξε μια ρουφηξιά από το πούρο του, την κοίταξε και το καλύτερο που σκέφτηκε να πει στο καστανόξανθο κορίτσι που έτρεμαν τα πόδια του ήταν: “Μα καλά, πώς είσαι έτσι; Τι βάψιμο είναι αυτό και είσαι σαν καμπούκι;”. Η Τζένη ντράπηκε, ο Κουντουράς γέλασε από αμηχανία, ο Πέτρος τράβηξε άλλη μια ρουφηξιά από το πούρο του… αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες γιατί στην πραγματικότητα εκείνη την ημέρα αυτοί οι δύο άνθρωποι άλλαζαν τη μοίρα τους». Παρ’ όλα αυτά και επειδή η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, ο Πέτρος και η Τζένη δεν ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Εκείνος έβγαινε τότε με τη γραμματέα του, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα που αργότερα τη βοήθησε να γίνει δημοσιογράφος μόδας. Η κοπέλα του ήταν πάντα στο γραφείο κι έτσι οι κινήσεις του, όσο να ’ναι, περνούσαν από κάποιον... έλεγχο. Η Τζένη από την άλλη ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, έναν επιχειρηματία που τότε είχε ένα πολύ διάσημο ταξιδιωτικό γραφείο, με πελάτες τους περισσότερους celebrities της δεκαετίας του ’90, αλλά κυρίως ένα από τα πιο ωραία αγόρια που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα.

Με αυτά τα δεδομένα στη ζωή τους, εκείνο το μεσημέρι του 1990 Πέτρος και Τζένη χαιρετήθηκαν με χειραψία και συνέχισαν την ημέρα τους δήθεν αδιάφορα. Βέβαια η Αθήνα -όταν θέλεις- είναι μικρή και ο κύκλος των ανθρώπων της μόδας και των περιοδικών ακόμη μικρότερος. Δεν ήταν δύσκολο, λοιπόν, για τον Πέτρο να την εντοπίζει και να φροντίζει να συναντιούνται κοινωνικά ακόμη κι αν έπρεπε να ανέχεται την παρουσία του συντρόφου της. Μερικά χρόνια αργότερα, μια σύμπτωση διευκολύνει τα πράγματα: η Τζένη παρουσίαζε την εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη «Φώτα, Κάμερα, Πάμε» στο STAR Channel, όταν στη θέση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού τοποθετήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Εδώ υπάρχει μια ωραία ιστορία που διηγείται παλιό στέλεχος του σταθμού: «Θέλαμε τότε να κάνουμε μια εκπομπή μόδας. Ηταν και τα περιοδικά στα πολύ πάνω τους και όπως καταλαβαίνεις αυτά τα θέματα άρεσαν. Ο Πέτρος σκέφτηκε ότι αυτή την εκπομπή θα μπορούσε να την παρουσιάζει η Τζένη που γνώριζε από μόδα. Του είπαμε ότι η κοπέλα παρουσιάζει μια άλλη εκπομπή στο κανάλι και μήπως θα ήταν υπερβολή να παρουσιάζει και αυτή, αλλά ο Πέτρος επέμενε. Το επιχείρημά του ήταν ότι θα κάναμε και οικονομία γιατί η Τζένη, αφού ήταν ήδη στο κανάλι, θα έπαιρνε ελάχιστα χρήματα για να κάνει και αυτή την εκπομπή. Ετσι προχώρησε το πρότζεκτ, βασικά γιατί ήθελε να τη βλέπει».


το θρυλικό «La Μamounia» του Μαρακές. Ο Πέτρος εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην Τζένη ενώ εκείνη νόμιζε ότι ήταν στο Μαϊάμι

Η επαγγελματική συνάντηση του Πέτρου και της Τζένης είχε αυτή τη φορά μια μικρή δόση ρομαντισμού και μια υποψία για κάποιο κάρμα. Οταν η Τζένη άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα για να δει τον διευθυντή της, ταυτόχρονα (λέει ο μύθος) πέρασε και μια μικρή χρωματιστή πεταλούδα. «Αυτό είναι πολύ καλό σημάδι», της είπε εκείνος και μαζί με την ιδέα για την εκπομπή μόδας σφηνώθηκε στο μυαλό του και μία ακόμη: η ίδια η Τζένη. Η συνύπαρξη στο κανάλι είχε στο μεταξύ ενδυναμώσει και την κοινωνική τους σχέση. Είχαν φτάσει σχεδόν να κάνουν κολλητή παρέα μαζί με τον Σπυρόπουλο και τους φίλους του Πέτρου που κάνα δυο μάλιστα -σύμφωνα με όσα λέγονταν τότε- καλόβλεπαν την Τζένη Μπαλατσινού. Ο αστικός μύθος λέει ότι ο Πέτρος επίσης είχε πλησιάσει αρχικά την Τζένη γιατί θεωρούσε ότι θα ήταν η ιδανική σύντροφος για έναν πολύ αγαπημένο του φίλο που είχε κακή εμπειρία από τις γυναίκες. «Για καιρό έψηνα τον καλύτερό μου φίλο και κουμπάρο μου Θ.Χ. να της την πέσει. Με την Τζένη είχα μια σχέση μυστήρια. Δεν είχα καμία σχέση ερωτική, αλλά μια σχέση καλή, φιλική, πατρικο-αδελφο-προστατευτική. Τη συμπαθούσα πιο πολύ απ’ όλες γιατί δεν έκανε ποτέ το ψώνιο και είχε καθαρά ρομαντική ομορφιά. Οταν ήταν στο STAR της έλεγα “να κάνεις αυτό, εκείνο, έτσι”, όμως από το μυαλό, το συνειδητό, δεν είχε περάσει τίποτε απολύτως ερωτικό και έψηνα τον φίλο μου, γιατί ήταν πιο κοντά στις δικές του προδιαγραφές, απ’ ό,τι στις δικές μου», έχει πει ο ίδιος ο Πέτρος. Αλήθεια λέει. Και υπάρχει πολύς κόσμος, από εργαζομένους στην εταιρεία του, επιχειρηματίες και διασημότητες της εποχής, που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει υπάρξει -και πιθανόν να παραμένει σε έναν βαθμό- το απόλυτο σύμβολο του σέξι πετυχημένου άντρα. Και επειδή μπορούσε να έχει όποια ήθελε, τελικά είχε και όποια ήθελε. «Χωρίς υπερβολή, υπήρχαν διάσημες γυναίκες που εμφανίζονταν γυμνές στο γραφείο του.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html