Μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της. Όταν είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει… « Enimerosi 247

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της. Όταν είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει…


Ο Tyson ήταν αγαπητός στην κοινότητά του, αθλητής, ήρωας για την μικρή αδελφή του και η ψυχή της μητέρας του. Η μητέρα του Julie και η αδελφή του Whitney, δεν θα μπορέσουν να πουν ποτέ πραγματικά αντί…


Ο Tyson ήταν αγαπητός στην κοινότητά του, αθλητής, ήρωας για την μικρή αδελφή του και η ψυχή της μητέρας του. Η μητέρα του Julie και η αδελφή του Whitney, δεν θα μπορέσουν να πουν ποτέ πραγματικά αντίο…

Ο νεαρός πέθανε με τον τρόπο που έζησε, με θάρρος: η τελευταία πράξη του ήταν να δωρίσει τα όργανά του. Η Laura Ericks έλαβε το πάγκρεας και τα νεφρά του. Οι γιατροί της είχαν πει ότι δεν θα ζήσει μέχρι το 40, αλλά χάρη στον Tyson, η Laura είναι τώρα 45.

 Μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του γιου της

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Tyson, η Julie και η Whitney πήγαν να υποβάλουν τα σέβη τους στον τάφο του. Την ίδια ημέρα όμως, η Laura και ο σύζυγός της είχαν πάει για διακοπές σε μία κοντινή περιοχή κι έτσι αποφάσισαν κι εκείνοι να επισκεφθούν τον άνθρωπο που του χρωστάει τη ζωή της, στην τελευταία κατοικία του.


Σε μια πράξη υπέρτατης αγάπης προς τον συνάνθρωπο, προχώρησε η οικογένεια ενός νέου άνδρα στην Κρήτη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Ο άνδρας ήταν θύμα τροχαίου και είχε κριθεί αναγκαία η αεροδιακομιδή του από τη Ρόδο στο Ηράκλειο.

Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας τα τελευταία 24ωρα ήταν μη αναστρέψιμη. Έτσι κατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας του ιατρικού προσωπικού με την οικογένεια του άνδρα, ελήφθη η σπουδαία απόφαση από τους οικείους του να δωρίσουν τα όργανά του.


Τα ξημερώματα άρχισε η διαδικασία υπό την επίβλεψη συντονίστριας του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί όταν ιατρικές ομάδες που είχαν φτάσει από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Ευρώπης παρέλαβαν τα όργανα και έφυγαν από την Κρήτη για να μεταμοσχεύσουν τα όργανα στους λήπτες δωρίζοντάς τους ζωή.

Η καρδιά και οι νεφροί μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, το ήπαρ στη Θεσσαλονίκη, ο πνεύμονας στη Βιέννη και οι κερατοειδείς παρέμειναν στο Ηράκλειο.


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html