Σοκάρουν οι εικόνες από το φλεγόμενο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν « Enimerosi 247

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Σοκάρουν οι εικόνες από το φλεγόμενο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν

Σοκάρουν οι εικόνες από το φλεγόμενο τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το φλεγόμενο τάνκερ το οποίο επλήγη το πρωί ενώ έπλεε στον Κόλπο του Ομάν. Το περιστατικό αυτό άναψε φωτιές στον Περσικό και στην παγκόσμια οικονομία. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για το αν έχει βυθιστεί το ένα από τα δυο πλοία.


Τα όσα συμβαίνουν από νωρίς το πρωί στον Κόλπο του Ομάν, πολύ κοντά στα Στενά του Ορμούζ με την επίθεση που δέχθηκαν δυο τάνκερ, έχουν προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Οι εικόνες από το ένα φλεγόμενο τάνκερ κάνουν τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζουν. Νωρίτερα το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων IRNA μετέδωσε ότι το δεξαμενόπλοιο Front Altair, του νορβηγικού ομίλου Frontline, βυθίστηκε στον Κόλπο του Ομάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δοθεί νωρίτερα στη δημοσιότητα, το δεξαμενόπλοιο μετέφερε 75.000 τόνους νάφθας. Το δεξαμενόπλοιο δέχθηκε «επίθεση» σήμερα το πρωί καθώς έπλεε ανάμεσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιράν, ενώ τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε αυτό, ανακοίνωσαν επίσης οι ναυτιλιακές αρχές της Νορβηγίας, οι οποίες διευκρίνισαν ότι κανένα μέλος του πληρώματός του δεν τραυματίστηκε. Οι Ιρανικές δυνάμεις διέσωσαν και τα 44 μέλη του πληρώματος και από τα δυο δεξαμενόπλοια και το Front Altair και το Kokuka Courageous.

Ωστόσο, εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας Frontline δήλωσε ότι το πετρελαιοφόρο Front Altair εξακολουθεί να πλέει στον κόλπο του Ομάν.  «Υπάρχουν φωτογραφίες από ένα σκάφος διάσωσης που κάνει κύκλους γύρω από το πλοίο και το σκάφος δεν έχει βυθιστεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Πατ Άνταμσον, επικαλούμενος την πιο πρόσφατη πληροφορία που είχε λάβει λίγα λεπτά νωρίτερα από την τεχνική διαχείριση του πλοίου.
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
In a month, there have been 2 attacks against oil tankers in territorial waters and against 2 ships in Gulf. In both cases, pro- and pro- media agencies were the first ones reporting the events.
Pics from today.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη MrRevinsky

Στο twitter υπάρχει βίντεο που δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το ένα από τα δυο τάνκερ





Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html