Θλίψη για την Αθηνά Οικονομάκου! Τι συνέβη; « Enimerosi 247

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Θλίψη για την Αθηνά Οικονομάκου! Τι συνέβη;

Θλίψη για την Αθηνά Οικονομάκου! Τι συνέβη;
Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της η Αθηνά Οικονομάκου! Ποιος είναι ο ρόλος του Φίλιππου Μιχόπουλου αλλά και η στήριξη; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr....

Η Αθηνά, όπως όλοι ξέρουμε είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας αλλά και μια πολύ τρυφερή μανούλα. Η οικογένειά της είναι το παν για εκείνη, αλλά όπως όλοι μας, έχει και εκείνη τα δικά της όνειρα για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια, μετά από πολλή σκληρή δουλειά, έχει καθιερωθεί πλέον σαν ηθοποιός πρώτης γραμμής και μάλιστα το κασέ της, είναι αρκετά υψηλό.

Η συμμετοχή της στην σειρά του Alpha tv Έλα στη θέση μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της την φετινή σεζόν και οι υπεύθυνοι της έκαναν μια πρόταση βόμβα! Αν και φέτος, η ίδια είχε περιορίσει πολύ τα γυρίσματα που έκανε, λόγω του γιου της, της ζητήθηκε την επόμενη σεζόν, προκειμένου να παίρνει τα ίδια λεφτά να αυξήσει τις ώρες!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Advertisement
You can close Ad in 2 s
Όπως καταλαβαίνετε, η Αθηνά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς δεν είχε προγραμματίσει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση! Βρέθηκε λοιπόν σε μεγάλο δίλημμα, προκειμένου να δει τι θα κάνει αφού ούτε να φύγει ήθελε από μια τόσο πετυχημένη σειρά, αλλά ούτε και να «αφήσει πίσω» την οικογένεια της!

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της και της τόνισε πως όποια απόφαση και να πάρει θα την στηρίξει και θα της προσφέρει ό,τι βοήθεια χρειάζεται. Εν τέλει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η Αθηνά μίλησε με τα στελέχη του Alpha tv και συμφώνησαν κάπου στο ενδιάμεσο: Ναι μεν δηλαδή θα μεγαλώσει ο ρόλος της στο Έλα στη θέση μου, αλλά η αύξηση στα γυρίσματα της θα είναι περίπου μία με δύο ώρες την εβδομάδα! Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν αφού η Αθηνά βρήκε την χρυσή τομή, Όχι, παίζουμε....

Αθηνά Οικονομάκου: Σε κατάσταση σοκ η ηθοποιός στο αεροδρόμιο! Παρακαλούσε για το μωρό της...
Σε κατάσταση σοκ η Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο! Παρακαλούσε για το μωρό της η ηθοποιός και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr "μαρτυρά" όλα όσα έγιναν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog επεισοδιακή ήταν η είσοδος της ηθοποιού στο νησί της Σαντορίνης πριν από λίγα 24ωρα με το μωρό της...

Όπως αποκαλύπτουν οι πηγές μου, ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε ταξιδέψει πριν από λίγες ημέρες μόνος του στην Σαντορίνη για να επιβλέπει τις επιχειρήσεις του εκεί και η ηθοποιός με το μωράκι τους πήγε το απόγευμα του Σαββάτου, όμως στο αεροδρόμιο συνέβη κάτι που την τρόμαξε και τη δυσαρέστησε αρκετά!

Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, όπως μου μετέφερε άνθρωπος, η ηθοποιός περίμενε στο σημείο των αποσκευών για να παραλάβει την βαλίτσα της με το μωράκι της στην αγκαλιά όταν συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει ένα μικρό τσαντάκι σε κάποιο σημείο του αεροδρομίου!

Αμέσως την έπιασε πανικός, όπως μου μεταφέρθηκε, καθώς μέσα το τσαντάκι είχε πράγματα για το μωρό της πολύ σημαντικά όπως αποκάλυψε η ίδια στον σεκιούριτι που πλησίασε και τον παρακάλεσε να κινήσει γη και ουρανό για να το βρει!

Μέτα από ούτε τέταρτο το τσαντάκι βρέθηκε και στο βλέμμα της υπήρξε μια ανακούφιση!

Το τι είχε μέσα αυτό το τσαντάκι παραμένει άγνωστο αλλά σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για να κάνει έτσι...

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει από το «Έλα στη θέση μου»; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!
Ρεπορτάζ φωτιά σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Έχω στα χέρια μου αναλυτικά τα κασέ όλων των ηθοποιών που παίζουν σε σειρές του Alpha, αλλά και σε όλα τα μεγάλα κανάλια!

Η Αθηνά, ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της, μιας και είναι στα καλύτερά της και επαγγελματικά και προσωπικά! Η Αθηνά Οικονομάκου, παντρεύτηκε πέρσι τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, λίγο μετά την έλευση του γιου τους, Μάξιμου!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου
Φυσικά, η Αθηνά απείχε και από τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου, μιας και είχε αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της! Βέβαια, οι παραγωγοί της σειράς την ήθελαν τόσο που της πέρασαν όλα τα βέτο της!


Η ίδια η Αθηνά είχε πει σχετικά:

«Έχω διαβάσει ότι στα επτά πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπά μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού, τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».


Εκτός βέβαια, από το βέτο για τα γυρίσματα, η παραγωγή της σειράς πέρασε και μια άλλη απαίτηση της Αθηνάς! Τα πολλά, μα πολλά λεφτά που ζήτησε! Για να ξεκινήσω να σας δίνω μια πληροφορία, θα σας αποκαλύψω ότι η Αθηνά παίρνει χιλιάδες ευρώ!


Ναι, ναι, καλά ακούσατε, και η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και όλοι οι ηθοποιοί πρώτης γραμμής παίρνουν πολλές χιλιάδες ευρώ! Είναι τόσα πολλά δε τα χρήματα, που, για να καταλάβετε, οι ηθοποιοί β' διαλογής παίρνουν περίπου 12.000 ευρώ το μήνα!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο


Είστε ακόμα εδώ; Γιατί εγώ μόλις είδα τα κασέ λιποθύμησα! Πόσα χρήματα παίρνει λοιπόν η Αθηνά Οικονομάκου; Κρατιέστε.... Ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 ευρώ το μήνα για τα γυρίσματα και εξτρά bonus ανάλογα με τον αριθμό επεισοδίων την εβδομάδα αλλά και για πόσες σεζόν θα πάει τελικά η σειρά! Μπράβο της και μαγκιά της, αφού είναι πολύ δουλευταρού και τα χρήματα της τα φέρνει πίσω και στο διπλάσιο μην σας πω!


Θα ξεκινήσω ωστόσο με την Αθηνά Οικονομάκου, αφού ξέρω πως την αγαπάτε πολύ!
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html