Τέλος εποχής στον Σκλαβενίτη! « Enimerosi 247

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τέλος εποχής στον Σκλαβενίτη!

Τέλος εποχής στον Σκλαβενίτη!
Μια νέα εποχή ξεκινάει στον Σκλαβενίτη, βάζοντας στην ουσία τέλος στην εποχή που τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα!

Διευρύνει το εύρος των δραστηριοτήτων της η «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», όπως προκύπτει από τις αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετοχών της εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαϊου, με αντικείμενο την προσθήκη δραστηριοτήτων, οι οποίες περιλαμβάνουν και την ίδρυση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης.

Οπως αναγράφεται στο καταστατικό, η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρεία αφορά και «την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία σχολών και κέντρων διά βίου μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το λιανικό εμπόριο.

Έκδοση διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Η διοργάνωση πάσης φύσεως εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και ο σχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζομένους ή ανέργους».

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει εάν η επέκταση των δραστηριοτήτων αφορά επιμορφωτικές δράσεις για τους εργαζομένους(υπό τη μορφή επιμορφωτικών σεμιναρίων) ή ευρύτερους στόχους για επέκταση της παρουσίας του ομίλου και στον εκπαιδευτικό χώρο.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html