"Για 200 ευρώ μπορώ να...": Αποκάλυψη σοκ για τον Νίκο Μουτσινά! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

"Για 200 ευρώ μπορώ να...": Αποκάλυψη σοκ για τον Νίκο Μουτσινά!

Κατηγορία Lifestyle στις   6:49 μ.μ.  |  Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019


Ο Νίκος Μουτσινάς και το σοκ με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! «Μπορώ να τσιμπήσω τις ρώγες του για 200 ευρώ....» είπε σε ατάκα έπος!

Ο ίδιος, πέρασε από την γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένεια του, αλλά και για τα επαγγελματικά του.

«Έχω σπουδάσει οικονομικά και κοίτα πώς έγινα! Ο μεγάλος μου γιος, ο Μιχάλης, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά μου. Το χειρότερο “πέσιμο” δεν ήταν από θαυμάστρια, ήταν από τούμπα δική μου στην πίστα, βρέθηκα καθισμένος σε τραπέζι. Δεν έχω παίξει ξύλο για την αδερφή μου, αλλά έχω παίξει με την αδερφή μου! Στο νέο μου τραγούδι “Στην αυλή σου” πρωταγωνιστεί στο video clip η Ματίνα Νικολάου γιατί ήταν πιο οικονομική από το Νίκο Μουτσινά. Με 200 ευρώ δε μπορώ να τσιμπήσω τις ρόγες του Μουτσινά, μπορώ να τις πάρω και στο σπίτι μου. Δε δίνω συμβουλές δικές μου, θα δώσω του πατέρα μου όμως που μου έλεγε “προσπάθησε να φύγεις από τα δικά μου μονοπάτια τόσο δισκογραφικά όσο και σε ύφος”. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή έτρεμα σαν το ψάρι! Όταν με ανέβασε ο πατέρας μου στην πίστα την πρώτη φορά προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου. Εάν πιάσω έναν από τους γιους μου να βλέπει τσόντες θα κάνω ότι δε βλέπω. Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε 10 χρόνια να βγαίνω παρέα με τους γιους μου και τους φίλους μου. Δε θα έχω κανένα θέμα εάν ένας από τους γιους μου θελήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, θα ήταν αχαριστία!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μενιδιάτης.



Νίκος Μουτσινάς: «Έχω σχέση με....» Η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του!
O Νίκος Μουτσινάς και η αλήθεια που δεν κρύβει πια για τη ζωή του! «Έχω σχέση με....» δηλώνει περήφανα!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τον απολογισμό του και δεν δίστασε να ομολογήσει την... σχέση πουέχει εδώ και αρκετό καιρό!

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων μίλησε για την φετινή τηλεοπτική χρονιά, στην οποία σαρώνει με την εκπομπή "Για την παρέα" αλλά και για την… προσωπική του αλλαγή.

Πόσο έχεις αλλάξει;
Χαίρομαι που το διαπιστώνεις. Έχω αλλάξει σε μεγάλο ποσοστό, ειν’ η αλήθεια. Αλλά δεν ήταν εύκολο.

Πώς ήσουν παλιά και πώς είσαι σήμερα;
Είμαι πιο υπομονετικός, καταρχάς. Σκέφτομαι πολύ περισσότερο πριν αποφασίσω ή πω κάτι. Δεν έχω την τρέλα τού να γίνουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Ξεκινάω έχοντας θετική σκέψη, ακόμη κι αν ξυπνήσω λίγο στραβωμένος για τους χι ψι λόγους. Προγραμματίζω τον εγκέφαλό μου ότι «θα είμαι καλά!». Βλέπω πολύ περισσότερο την καλή πλευρά των άλλων. Συγχωρώ λάθη. Έχω βρει τον τρόπο να έχω καλό αποτέλεσμα, χωρίς να είμαι αυστηρός ή ακραία απαιτητικός. Σου αρκούν; (χαμογελάει).

Γιατί ήσουνα τόσο αυστηρός στο παρελθόν;
Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι. Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν. Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας. Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας. Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα. «Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.

Μπορεί να ήσουν πεισματάρης και με νεύρα ενίοτε, αλλά υπήρξες πάντα καλοπροαίρετος με τους ανθρώπους…
Ναι, γιατί ήμουνα και μοναχοπαίδι. Αγαπώ πολύ την παρέα. Και ό,τι δουλειά έχω κάνει, την έχω αντιμετωπίσει ως «παρέα».

Απογοητεύτηκες πολύ από ανθρώπους;
Απογοητευόμουν πολύ εύκολα. Τώρα πια όχι τόσο. Γιατί έχω καταλάβει τι με απογοητεύει, οπότε κάπως το προστατεύω. Κοίτα, η σχέση που έχω με τη δουλειά μου είναι σχεδόν ερωτική. Οπότε, παθαίνω «ερωτική απογοήτευση», όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν βάζει την ίδια δύναμη στη δουλειά που βάζω εγώ ή δω ότι βαριέται ή δεν συμμετέχει με χαρά. Εκλαμβάνω, λοιπόν, την απογοήτευση, σαν «ερωτευμένος» – κάτι που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικό.

Υπήρξες και αλαζόνας στο παρελθόν;

Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση.

Το αντίθετο θα περίμενε κάποιος…

«Κι όμως… Πριν ξεκινήσω την τηλεόραση, είχα ένα ύφος… Θυμάμαι ότι έμπαινα σε μαγαζί, φορούσα ένα τέλειο μαύρο ημίπαλτο και σχεδόν αισθανόμουν ότι περνούσε αέρας (γελάει). Με την τηλεόραση, όταν πια ξεκίνησαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο, συνέβη το αντίθετο: Μαζεύτηκα. Ακόμη και φέτος, που έρχονται να με αγκαλιάσουν, να με φιλήσουν, να μου εκφράσουν τη χαρά τους, παραμένω πολύ μαζεμένος.» είπε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η επίσημη σχέση του παρουσιαστή! Φωτογραφία ντοκουμέντο....
Και όμως ο Νίκος Μουτσινάς έχει επίσημη σχέση και εμείς βρήκαμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά για την ζωή του, ούτε την προσωπική, ούτε την επαγγελματική ωστόσο έκανε πρόσφατα μια εξαίρεση!

Ο παρουσιαστής του Open που έχει καταφέρει να τρελάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, με την επιτυχημένη τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Down Town Κύπρου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html