Αυτό δεν το περιμέναμε: Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αυτό δεν το περιμέναμε: Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz!

Κατηγορία Lifestyle στις   12:30 μ.μ.  |  Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Αυτό δεν το περιμέναμε: Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz!

Γάμος βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού γνωστό μοντέλο παντρεύεται κορυφαίο επιχειρηματία!

Η καλλονή, έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η είδηση του γάμου της προκαλεί εντύπωση!

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Αλεξάνδρας Λοϊζου είναι ο αυτοδημιούργητος 53χρονος Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παναγιώτου και θεωρείται ο βασιλιάς του real estate!


Οι γονείς του είναι πρόσφυγες από τη Μεγαλόνησο και άνοιξαν στεγνοκαθαριστήρια στο Λονδίνο για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ενώ το όνομά του φιγουράρει στον κατάλογο με τους 200 πλουσιότερους ανθρώπους της Μεγάλης Βρετανίας!

Ο Ανδρέας Παναγιώτου είχε παντρευτεί σε μικρή ηλικία και έχει αποκτήσει δυο γιους. Αρκετά χρόνια μετά, παντρεύτηκε ξανά και απέκτησε τρεις κόρες! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες αλλά και έναν ακόμα γάμο βόμβα που έσκασε πρόσφατα!

Αλεξάνδρα Λοίζου σχέση

Ο γάμος ''βόμβα'' που θα συζητηθεί στη showbiz!
Έναν λαμπερό γάμο έκπληξη είχαμε με αγαπημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και να δηλώνει αιώνια αγάπη και πίστη. Το φωτογραφικό υλικό του γάμου είναι εντυπωσιακό.

Η λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ παντρεύτηκε τον πρώην της Πίπα Μίντλε­τον, Τόμας Κίνγκστον, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ, όπου είχε γίνει επίσης ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.



Το "παρών" στο γάμο έδωσαν, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος, όλη η οικογένεια Μίντλετον εκτός της Κέτι, αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι, χωρίς ωστόσο το πλευρό του να βρίσκεται η Μέγκαν, η οποία έμεινε στο σπίτι με τον μπέμπη τους.


Πηγή: Youweekly.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html