Μόλις είδε ο άντρας τις εξετάσεις της γυναίκας του τη στραγγάλισε « Enimerosi 247

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Μόλις είδε ο άντρας τις εξετάσεις της γυναίκας του τη στραγγάλισε


Ένας άνδρας έπνιξε τη σύζυγό του, η οποία είχε διαγνωστεί οροθετική, σε μια περιοχή του νότιου Πακιστάν που πλήττεται το τελευταίο διάστημα από επιδημία του AIDS, λόγω των κακών ιατρικών πρακτικών που εφαρμόζονται εκεί.

Το θύμα, μια 32χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, έμενε σε ένα χωριό στην περιφέρεια Σικαρπούρ. Ο σύζυγος “την στραγγάλισε και την κρέμασε σε ένα δέντρο μπροστά στο σπίτι του”, όπως ανέφερε ο αστυνομικός Ροσάν Άλι στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο άνδρας, που υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του τον απατούσε, συνελήφθη. Οι συνεργοί του, οι οποίοι τον βοήθησαν να κρεμάσει το πτώμα, διαφεύγουν.
Το Σικαρπούρ γειτονεύει με το Ρατοντέρο, μια περιφέρεια όπου 681 άνθρωποι -μεταξύ αυτών και 537 παιδιά ηλικίας από 2 έως 12 ετών- διαπιστώθηκε πρόσφατα ότι είναι οροθετικοόι, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή. Η επαρχία Σιντ, όπου βρισκονται το Σικαρπούρ και το Ρατοντέρο, μαστίζεται από ακραία φτώχεια και οι κάτοικοι, χαμηλού επιπέδου μόρφωσης οι περισσότεροι, δεν γνωρίζουν τους τρόπους μετάδοσης του ιού HIV.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html