Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το παιδικό σαμπουάν « Enimerosi 247

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το παιδικό σαμπουάν

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να καθαρίσετε με το παιδικό σαμπουάν
Εκτός από το να πλύνετε τα μαλλιά του μωρού σας με το παιδικό σαμπουάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε μια σειρά άλλων καθαριστικών χρήσεων.

Καθαρίστε βούρτσες και χτένες
Εάν καθαρίζετε και αποθηκεύετε τις βούρτσες του μακιγιάζ σας με τον σωστό τρόπο θα τους δώσετε μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε σωστά κάθε μήνα. Δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα μαλακό για τα μαλλιά μωρών είναι και για τις τρίχες από τις βούρτσες. Γεμίστε ένα μικρό μπολ με χλιαρό νερό και προσθέστε μερικές σταγόνες σαμπουάν μωρών. Βουτήξτε τις βούρτσες μέσα σε αυτό και τρίψτε τις τρίχες με τα δάχτυλά σας. Ξεπλύνετε τις και αφήστε τις να στεγνώσουν. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με τις βούρτσες και τις χτένες που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας.


Γυαλίστε τα παπούτσια σας
Το σαμπουάν μωρών περιέχει έλαια που θα κάνουν τα παπούτσια σας να λάμψουν όπως ποτέ άλλοτε. Βάλτε μερικές σταγόνες σαμπουάν σε ένα βαμβακερό πανί και χρησιμοποιήστε το για να γυαλίσετε και να καθαρίσετε τα παπούτσια σας.

Γυαλίστε τα μεταλλικά αντικείμενα
Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με παιδικό σαμπουάν. Τρίψτε με αυτό το μέταλλο που θέλετε να γυαλίσετε.

Αφαίρεση λεκέδων
Έχετε ένα λευκό πουκάμισο που έχει λεκέδες από ιδρώτα; Τρίψτε με λίγο παιδικό σαμπουάν τα σημεία και αφήστε το για περίπου 15 λεπτά. Πλύνετε το πουκάμισό σας με νερό και οι λεκέδες θα φύγουν.

Γίνετε μέλη στην ομάδα της καλύτερης ενημέρωσης. Κάντε κλικ  ΕΔΩ! 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html