Άναυδοι οι αστυνομικοί - Τι έκαναν ανήλικοι σε τράπεζα και τους... ξέραναν; « Enimerosi 247

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Άναυδοι οι αστυνομικοί - Τι έκαναν ανήλικοι σε τράπεζα και τους... ξέραναν;

Αναλύοντας τα στοιχεία οι αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνίασαν μια μάλλον ιδιαίτερη υπόθεση κλοπής χρημάτων από Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή (ΑΤΜ) υποκαταστήματος Τράπεζας στην περιοχή της Λαμίας. 

Συγκεκριμένα εντόπισαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών που είναι δυο ανήλικοι Έλληνες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ κατηγορείται και η μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, στις 05. 06 καταγγέλθηκε από το δευθυντή του υποκαταστήματος της τράπεζας, ότι σε καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην ΑΤΜ, βρέθηκε έλλειμμα 1.550 ευρώ, ποσό που είχε κατατεθεί από Έλληνα στις 19.05. 

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι πήγαν πρωινές ώρες της επόμενης μέρας στο ΑΤΜ, έβαλαν στη μισάνοιχτη θυρίδα ένα κατάλληλα διαμορφωμένο σύρμα και κατάφεραν να αφαιρέσουν 1.550 ευρώ σε χαρτονομίσματα που είχαν εγκλωβιστεί μεταξύ του χρηματοκιβωτίου και της θυρίδας.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lawandorder.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html