Βόλος: Οικογενειάρχης αλλάζει ζωή με 4,50 ευρώ – Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Βόλος: Οικογενειάρχης αλλάζει ζωή με 4,50 ευρώ – Οι στιγμές που θα θυμάται για πάντα!

Κατηγορία Ελλάδα στις   2:00 π.μ.  |  Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ο Βόλος συζητάει για τον οικογενειάρχη που ζει το δικό του όνειρο. Η μέρα που άλλαξε η ζωή του...

Πλουσιότερος κατά 50.000 ευρώ ξύπνησε χθες (17-06-2018) ένας οικογενειάρχης από τη Νέα Ιωνία στον Βόλο. Η τύχη του χαμογέλασε, αφού κέρδισε 50.000 ευρώ στο Λόττο, πετυχαίνοντας 5 συν μία επιτυχίες.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στη Νέα Ιωνία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Ιωάννη Δημοπούλου στην οδό Εθνικών Αγώνων 45 Α. Ηταν αξίας μόλις 4,5 ευρώ.

Στην κλήρωση του Λόττο του Σαββάτου σημειώθηκε τζακ ποτ. Βρέθηκαν μόνο δύο τυχερά δελτία με πέντε σημεία, το ένα από αυτά στη Νέα Ιωνία. Χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου ενημερώθηκαν για τον μποναμά και αμέσως ανήρτησαν το τυχερό δελτίο στην είσοδο του πρακτορείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τυχερός εμφανίστηκε με το χρυσό δελτίο στο χέρι θέλοντας και τυπικά να επιβεβαιώσει ότι η τύχη του είχε χαμογελάσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν μεσήλικα οικογενειάρχη, που θα μπορέσει να βοηθήσει έτσι την οικογένειά του με το τυχερό κομπόδεμα που απέκτησε. Το πρακτορείο του Ιωάννη Δημόπουλου έχει μοιράσει και άλλες φορές σημαντικά ποσά στο πρόσφατο παρελθόν στο Στοίχημα αλλά και στο ΚΙΝΟ. Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Θανάσης Δημόπουλος, πατέρας του ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ευχήθηκε στον τυχερό σε καλή μεριά…

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html