Όταν έφυγε η νταντά, είδε πως το παιδί της δεν μπορεί να περπατήσει. Σοκαρισμένη κοιτάει τα πόδια του… « Enimerosi 247

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Όταν έφυγε η νταντά, είδε πως το παιδί της δεν μπορεί να περπατήσει. Σοκαρισμένη κοιτάει τα πόδια του…

Πιθανώς να αναρωτιέστε γιατί να θέλει κάποια να γίνει νταντά εάν είναι άκαρδη και δεν έχει υπομονή. Είναι ακόμα χειρότερο όταν το άτομο που του εμπιστεύτηκες τα παιδιά σου αποδεικνύεται πως είναι περισσότερο από τρελός.

Η Ismelda Ramos Mendoza, 36, συνελήφθη με κατηγορίες για παιδική κακοποίηση αφού έδειξε ανικανότητα για την δουλειά της νταντάς. Της είχε ζητηθεί να προσέχει ένα κοριτσάκι έξι μηνών αλλά αντί γι’αυτό, αποφάσισε να κάψει τα πόδια του.

Η Mendoza έφτιαχνε τορτίγιες σε ένα τηγάνι ενώ το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα. Χωρίς να μπορεί να το κάνει να σταματήσει, εκνευρίστηκε και έβαλε τα πόδια του πάνω στο καυτό τηγάνι. Μετά, συνέχισε τις δουλειές της σαν να μην έγινε τίποτα.

Όταν γύρισε η μητέρα του μωρού, παρατήρησε τα πόδια του καλυμμένα με φουσκάλες και ζήτησε εξηγήσεις από την νταντά. Εκείνη της είπε ψέματα και υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί.

Επειδή φοβήθηκε τα χειρότερα, η μητέρα κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει το περιστατικό. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου είδαν πως είχε εγκαύματα 2ου βαθμού στα πέλματα.

Η πράξη της νταντάς έχει πυροδοτήσει τεράστια οργή στο διαδίκτυο, με πολλούς να αποκαλούν την αντίδρασή της αηδιαστική και άλλους να αναρωτιούνται γιατί επέλεξε αυτή την δουλειά αφού δεν μπορεί να δουλέψει με μωρά.

Πολλοί σοκαρίστηκαν που η νταντά πίστευε πως ο πόνος θα έκανε το μωρό να σταματήσει να κλαίει.

Ελπίζουμε η Mendoza να λογοδοτήσει για τις πράξεις της και να τιμωρηθεί όπως της αξίζει.


stroumfaki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html