Καθηγήτρια ανέβηκε σε θρανίο και έδωσε κλωτσιές και χαστούκια σε μαθητή της που κοιμόνταν για να τον ξυπνήσει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Καθηγήτρια ανέβηκε σε θρανίο και έδωσε κλωτσιές και χαστούκια σε μαθητή της που κοιμόνταν για να τον ξυπνήσει

Κατηγορία Διεθνή στις   1:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μία δασκάλα από τη Νότια Καρολίνα αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού καταγράφηκε στην κάμερα την ώρα που προσπαθούσε να ξυπνήσει έναν μαθητή της που κοιμόταν στο θρανίο του, κλωτσώντας τον με το πόδι της και τραβώντας τα μαλλιά του.

Η καθηγήτρια Lisa Houston παραιτήθηκε από το γυμνάσιο Palmetto στο Williamston της Νότιας Καρολίνας, όπου δίδασκε για 27 χρόνια, αφού το βίντεο με τις πράξεις της δημοσιεύτηκε στα social media.

Στο βίντεο, η Houston στέκεται όρθια στο θρανίο του έφηβου και είναι περιτριγυρισμένη από τους άλλους μαθητές οι οποίοι γελούν με τις πράξεις της.


Στο βίντεο, η Houston σπρώχνει το πρόσωπο του μαθητή με το χέρι της, χτυπάει το πόδι της στο θρανίο του και τραβάει τα μαλλιά του φωνάζοντάς του «Ξύπνα!»

Εν τω μεταξύ, ο έφηβος προσπαθεί να καλύψει το κεφάλι του με ένα σακάκι και κάνει γενναίες προσπάθειες να ξανακοιμηθεί.

Σε μια δήλωσή της προς το WYFF, Houston είπε: “Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε μαθητή μου, θα σας πει ότι προσπαθούσα να κάνω την τάξη μου να γελάσει.”

Πρόσθεσε επίσης ότι το βίντεο παρόλο που φαίνεται άσχημο, στην πραγματικότητα, όποιος δεν ήταν στην τάξη μαζί της δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτή δεν ήταν μια κακόβουλη πράξη.

“Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι αγαπώ τον μαθητή μου και ότι η μεταξύ μας σχέση είναι εξαιρετική. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα τον έβλαπτε.”

trelokouneli.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html