Ξήλωσε όλο τον εξοπλισμό ψητοπωλείου στο Αίγιο « Enimerosi 247

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ξήλωσε όλο τον εξοπλισμό ψητοπωλείου στο Αίγιο

Λίγες ώρες μετά την διάρρηξη, όμως, του χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που τον είχαν ταυτοποιήσει και βρήκαν τον κλεμμένο εξοπλισμό, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού

Ακόμη και τα… καλαμάκια για τα σουβλάκια «σήκωσε» από το ψητοπωλείο ενός 51χρονου που διέρρηξε στο Αίγιο, ένας 40χρονος Έλληνας ο οποίος ξήλωσε ένα μεγάλο τμήμα του εξοπλισμού της επιχείρησης, αξίας 10.000 ευρώ!

Λίγες ώρες μετά την διάρρηξη, όμως, του χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας που τον είχαν ταυτοποιήσει και βρήκαν τον κλεμμένο εξοπλισμό, ο οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Πάνω στον δράστη κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

*** Οι κάμερες άλλων καταστημάτων αποκάλυψαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας την εικόνα του διαρρήκτη που παραβίασε μια καφετέρια στην πόλη της Κέρκυρας και έκλεψε 160 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή αξίας 280 ευρώ, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο 33χρονος Έλληνας εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν όλα τα χρήματα και η συσκευή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html