Πατέρας σκότωσε το 3 ετών θετό κοριτσάκι του σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Πατέρας σκότωσε το 3 ετών θετό κοριτσάκι του σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη

Κατηγορία Διεθνή στις   7:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ένα μικρό κορίτσι ηλικίας 3 ετών βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα 2 Απριλίου, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο πατριός της, ο 32χρονος Marc Jenkins, κατηγορήθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου για τη δολοφονία του παιδιού και αν καταδικαστεί, θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει 25 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με το ABC 7.

Η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση γύρω στις 6 μ.μ. και βρήκε τη μικρή Bella Edwards αναίσθητη σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Shore Front Parkway στο Seaside της Queens.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Jenkins προσπαθούσε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία είπε ότι η Bella και ο αδελφός της ηλικίας 3 μηνών έμειναν μόνοι με τον Jenkins για περίπου οκτώ ώρες τη Δευτέρα.

Η Bella μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Στη συνέχεια, η αστυνομία έκανε ανάκριση στον Jenkins και τη μητέρα του θύματος, την Shamikaa Gonzalez, τη νύχτα του περιστατικού και συνέλαβε τον 32χρονο.

Ένας αξιωματικός δήλωσε ότι τα αποτελέσματα της αυτοψίας έδειξαν πως η ανήλικη πέθανε από τραύμα στην κοιλιακή της χώρα, σύμφωνα με το ABC 7.

Μια αστυνομική πηγή δήλωσε στο PIX11 ότι το σώμα του κοριτσιού ήταν καλυμμένο με μώλωπες και πως ότι υπήρξαν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.

“Αυτή είναι μια εξαιρετικά ανησυχητική περίπτωση. Το θύμα εδώ είναι ένα αθώο κοριτσάκι, του οποίου το σώμα υπέστη σοβαρή κακοποίηση”, δήλωσε ο αξιωματικός στο NY Daily News.

Το παιδί ηλικίας 3 μηνών μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για έξετάσεις.

Η θλιμμένη μητέρα της Bella, κα Gonzalez, δήλωσε στο PIX 11 ότι η κόρη της ήταν “η καλύτερη κόρη που μπορεί να ζητήσει κανείς.”

“Αγαπούσε και ήταν πολύ στοργική με τον αδερφό της Logan,” είπε. “Αγαπήθηκε από όλους όσους την γνώριζαν.”

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Jenkins είχε προηγουμένως καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας και απελευθερώθηκε υπό όρους μετά από 5 χρόνια τον Σεπτέμβριο του 2011, σύμφωνα με την NY Daily News.

diaforetiko.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html