Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ στιγμή όταν οικογένεια βρίσκει το χαμένο παιδί της μετά από 24 χρόνια αναζήτησης! (vids) « Enimerosi 247

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ στιγμή όταν οικογένεια βρίσκει το χαμένο παιδί της μετά από 24 χρόνια αναζήτησης! (vids)

Έψαχναν την κόρη τους για 24 ολόκληρα χρόνια και τώρα την έχουν στην αγκαλιά τους. Ο λόγος για τον Γουάνγκ Μινγκίνγκ και τη σύζυγό του, Λιου Ντενγκουίνγκ, που αναζητούσαν την Κιφένγκ από τη μέρα που εξαφανίστηκε, σε ηλικία 3 ετών, το 1994.

Όπως αναφέρει το BBC, προσπαθώντας να τη βρουν, όλα αυτά τα χρόνια, χρησιμοποίησαν πολλούς τρόπους. Ο πατέρας έγινε οδηγός ταξί, ελπίζοντας ότι μπορεί μια μέρα το κοριτσάκι του να επιβιβαστεί ως επιβάτης.

Η κόρη ήρθε σε επαφή με την οικογένειά της στις αρχές του έτους, μέσα από μια διαδικτυακή ανάρτηση. Σε μια συγκινητική επανένωση, ο Γουάνγκ αγκάλιασε την κόρη του και της είπε: «Ο Μπαμπάς σε αγαπάει».

Η απίστευτη ιστορία έχει συγκινήσει την Κίνα, με πολλούς να γιορτάζουν την επανένωση της οικογένειας.


Πώς χάθηκαν τα ίχνη της κοπέλας

Οι δύο γονείς πωλούσαν φρούτα στο δρόμο, στην πόλη Τζενγκντού. Μια μέρα με πολύ κόσμο, ο Γουάνγκ ξέμεινε από ρέστα και πήγε σε κοντινό περίπτερο να ανταλλάξει χρήματα για να εξυπηρετήσει έναν πελάτη.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν επέστρεψε, η κόρη του δεν ήταν πουθενά, ανέφεραν τότε μέσα ενημέρωσης της Κίνας.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι γονείς δεν σταμάτησαν να ζητούν να μάθουν για την τύχη της κόρης του. Προσπαθούσαν να την βρουν τόσο στην πόλη όσο και στις γύρω περιοχές, δημοσιεύοντας καταχωρήσεις σε εφημερίδες και σε ιστοσελίδες. Το ζευγάρι, που έχει επίσης μια κόρη και ένα γιο, δεν εγκατέλειψε ποτέ την πόλη Τζενγκτού, ελπίζοντας ότι η Κιφένγκ μια μέρα θα έβρισκε το δρόμο να επιστρέψει.

Έγινε οδηγός ταξί για να τη βρει

Το 2015, ο Γουάνγκ αποφάσισε να διευρύνει την αναζήτησή του, αλλάζοντας καριέρα. Έγινε οδηγός ταξί και συνεργάστηκε με την εταιρεία Didi Chuxing.

Στο αυτοκίνητο έβαλε ένα μπάνερ με πληροφορίες και μοίραζε κάρτες με πληροφορίες για την Κιφένγκ σε κάθε επιβάτη που επιβιβαζόταν. Επειδή δεν είχε φωτογραφίες της ως μικρό παιδί, χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της άλλης του κόρης, καθώς τα δύο κορίτσια έμοιαζαν υπερβολικά.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε κέρδισαν την προσοχή των μίντια της Κίνας. «Μια μέρα, η κόρη μου μπορεί απλά να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του» είχε δηλώσει.

Οι κινεζικές αρχές, όλα αυτά τα χρόνια εντόπισαν πολλές γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι η χαμένη κόρη. Όμως το DNA τεστ διέψευδε τις προσδοκίες.


Τι οδήγησε στον εντοπισμό της Κιφένγκ

Το τέλος του θρίλερ ήρθε λίγα χρόνια αργότερα, όταν ένας σκιτσογράφος της αστυνομίας διάβασε για τον Γουάνγκ και αποφάσισε να βοηθήσει, σχεδιάζοντας ένα σκίτσο με το πώς η Κιφένγκ θα μπορούσε να μοιάζει ως ενήλικη. Το σκίτσο κυκλοφόρησε διαδικτυακά.

Χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακριά, στην άλλη πλευρά της χώρας, μια γυναίκα που ονομάζεται Κανγκ Γινγκ είδε τη φωτογραφία και τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ, διαπιστώνοντας τις ομοιότητές της με την κοπέλα στο σκίτσο.

Η γυναίκα μεγάλωσε από θετούς γονείς σε μια κοντινή πόλη, περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά, αναφέρουν τα κινεζικά μίντια. Η θετή της οικογένεια της είχε αποκαλύψει ότι την είχε βρει στην άκρη του δρόμου στο Τσενγκντού σαν παιδί.

Επικοινώνησε με τον Γουάνγκ νωρίτερα αυτή τη χρονιά και ανακάλυψε ότι διέθετε κάποια ίδια χαρακτηριστικά με την αγνοούμενη κόρη του, συμπεριλαμβανομένης μιας μικρής ουλής στο μέτωπό της και την αίσθηση ναυτίας κάθε φορά που φώναζε.

Κανόνισαν να πραγματοποιήσουν τεστ DNA. Αυτή τη φορά, το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Ο Γουάνγκ επιτέλους ανακάλυψε το παιδί του.

Τη Δευτέρα, ο Γουάνγκ μίλησε για πρώτη φορά μέσω εφαρμογής με το παιδί του. «Από εδώ και στο εξής, ο μπαμπάς είναι εδώ- δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα- Ο μπαμπάς σε βοηθάει» είπε ο Γουάνγκ.

«Οι προσπάθειές μου για 24 χρόνια δεν πήγαν χαμένες»

Ο Γουάνγκ μοιράστηκε τα νέα με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Οι προσπάθειές μου για 24 χρόνια δεν πήγαν χαμένες. Η κόρη μου βρέθηκε. Σας ευχαριστώ», είπε.

Αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν

Την Τρίτη, οι γονείς συναντήθηκαν από κοντά με την Κανγκ Γινγκ, που ταξίδεψε στο Τσενγκντού με τον άνδρα της, το γιο της και την κόρη της.

Μάνα και κόρη αγκαλιάστηκαν και έκλαψαν την ώρα της επανένωσης. Σύντομα ήταν μαζί και με την υπόλοιπη οικογένεια. Μια περιπέτεια 24 ετών έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

makeleio.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...
Αν σου άρεσε το άρθρο μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κοινοποίηση στο Facebook

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html