Ο Σον Πεν άναψε τσιγάρο, πήρε ηρεμιστικά και "τίναξε στον αέρα" τηλεοπτική συνέντευξη (video) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Σον Πεν άναψε τσιγάρο, πήρε ηρεμιστικά και "τίναξε στον αέρα" τηλεοπτική συνέντευξη (video)

Κατηγορία Lifestyle στις   11:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Υπνωτικά χάπια, αναμμένο τσιγάρο on camera, αποτυχημένη προσπάθεια για "μαύρο" χιούμορ και η συνήθης... επιμελώς ατημέλητη εμφάνιση, είχαν ως αποτέλεσμα μια τηλεοπτική εμφάνιση που μετατράπηκε σε Βατερλό για τον Σον Πεν. Αυτή τη φορά, οι τηλεθεατές και οι χρήστες των social media, δεν φάνηκαν να συγχωρούν το αιώνιο «κακό παιδί» του Χόλιγουντ για τις ιδιορρυθμίες του.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Στίβεν Κολμπέρ, «Late Show with Stephen Colbert» και «απασφάλισε» με το... καλησπέρα, αφήνοντας άναυδο το δημοφιλή οικοδεσπότη του.

Αφού ενημέρωσε ότι είναι υπό την επήρεια ηρεμιστικού («για να μπορέσω να κοιμηθώ»), άναψε τσιγάρο μέσα στο στούντιο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία της Νέας Υόρκης.

Ο Στίβεν Κολμπέρ πάντως δεν φάνηκε απροετοίμαστος βγάζοντας ένα σταχτοδοχείο κάτω από το γραφείο του και ζητώντας στον καλεσμένο του ευγενικά να σταματήσει να καπνίζει, υπενθυμίζοντας ότι κάνει κακό στην υγεία του.

«Είμαι η ασφάλεια εργασίας για τους ογκολόγους», ήταν η απάντηση του Σον Πεν, που όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε τις αντιδράσεις τηλεθεατών και χρηστών στα social media που εδώ και χρόνια κάνουν τα «στραβά μάτια» στις παραξενιές του εξαιρετικού ηθοποιού.

«Ο Σον Πεν δείχνει αναμαλλιασμένος ενώ καπνίζει στον Κολμπέρτ. #Jobsecurity για τους ογκολόγους» έγραψε κάποιος. «Περίεργο. Ο Σον Πεν καπνίζει στην εκπομπή του Κολμπέρτ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το είδα για τελευταία φορά σε ζωντανή εκπομπή» σχολίασε κάποιος άλλος. «Βλέποντας τον Σον Πεν με έκανε να σκεφτώ πως δεν θα ξαναπάρω Ambien (ηρεμιστικό)» σχολίασε πιο καυστικά ένας τρίτος.

Για την ιστορία, η συνέντευξη δόθηκε στο πλαίσιο της προώθησης του νέου βιβλίου του Σον Πεν με τίτλο "Bob Honey Who Just Do Stuff: Α Novel". Πρόκειται για την ιστορία κάποιου που σκέφτεται να δολοφονήσει ένα δημόσιο πρόσωπο που θυμίζει αρκετά τον Ντόναλντ Τραμπ, με τον ηθοποιό να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μία εντελώς "φανταστική" ιστορία.


news247.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html